Tracy1 Tracy1 5 februari 2012

Verleden week eerst heerlijke tapas gevolgd door absoluut fantastische fish 'n chips gegeten.
Daarna meegedaan aan de quiz.Iets als Sherlock Holmes had ik in Nederland nog niet gevonden, wij voelden ons bij binnenkomst meteen welkom, ongedwongen gezelligheid, goed eten en ook nog goede, behulpzame en vriendelijke service.
Zeker een aanrader!!!

Ricky2008 Ricky2008 12 juli 2011

Great pub, nice quiet area of the Hague and good service.. Good assortment of beers and many whiskeys available. The food is home cooking and fresh. They make some delicious pies, beef & onion, chicken & mushroom and of course steak & kidney. Definitely worth a visit it is like a bit of Britain in Holland. Not to mention they won best expat pub in Holland 2010.

Proever81820 Proever81820 2 oktober 2008

Ik heb hier al een aantal hele gezellige vrijdagavonden gehad. Eerst heerlijk gegeten en daarna gezellig geborreld met een aantal vrienden. De bediening is zeer vriendelijk en de gastheer en gastvrouw zijn heel erg gastvrij. Zeker een aanrader als je met een stel vrienden een gezellige avond wilt hebben.

Proever80952 Proever80952 13 september 2008

heb er super lekker gegeten en een leuke vrijdagavond borrel gehad! Eindelijk een bar waar je ongedwongen kan genieten en leuke/interessante mensen ontmoet... helemaal top dus een echte aanrader...

Proever80638 Proever80638 5 september 2008

Friendly bar with great atmosphere. Authentic home cooked British meals include Sunday Roast and Beef & Onion Pie. Other bar food available too. Generous portions. A little bit of Britain in The Hague. Great for expats but not exclusively so. Great place to watch general sport and international games.

Proever80514 Proever80514 4 september 2008

Ruim cafe met engelse gezelligheid en publiek uit alle windstreken. Het eten is goed en de porties zijn behoorlijk. Precies zoals je verwacht van een engelse pub!

Proever79755 Proever79755 17 augustus 2008

Heerlijk gezellig cafe. Leuke sfeer, met een Engels tintje. Eten erg lekker en gevarieerde kaart. Vooral de persoonlijke aanpak sprak ons erg aan. Zeker een aanrader!

boyscout20000 boyscout20000 20 januari 2007

Een enigszins ranzig cafe, erg populair met UK Shell expats. Stelt weinig voor maar pretendeert ook niet meer te zijn dan dat. Leuk voor een after work borrel, maar daar blijft het ook bij; onhandige locatie om te parkeren.

Geef zelf je mening over Sherlock Holmes