ActiviteitenEetcafé, Catering
Gem. prijs hoofdgerecht€12.50
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

25 maart 2013

Een warme gezellige Engelse bar, waar je lekker kan eten.
Voor het eten kan je aan een tafeltje gaan zitten en er is dan er serveerster die langs komt met een krijt bord waar het menu op staat.
Op de Pie moet je iets langer wachten, maar dat is het wachten meer dan waard
Je kan lekker de hele avond aan de tafel blijven zitten en het personeel houdt goed in de gaten wanneer je glas leeg is.

Gegeten op: 23 maart 2013.
jeroenthehague
jeroentheha...
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

5 februari 2012

Verleden week eerst heerlijke tapas gevolgd door absoluut fantastische fish 'n chips gegeten.
Daarna meegedaan aan de quiz.Iets als Sherlock Holmes had ik in Nederland nog niet gevonden, wij voelden ons bij binnenkomst meteen welkom, ongedwongen gezelligheid, goed eten en ook nog goede, behulpzame en vriendelijke service.
Zeker een aanrader!!!

Tracy1
Tracy1

12 juli 2011

Great pub, nice quiet area of the Hague and good service.. Good assortment of beers and many whiskeys available. The food is home cooking and fresh. They make some delicious pies, beef & onion, chicken & mushroom and of course steak & kidney. Definitely worth a visit it is like a bit of Britain in Holland. Not to mention they won best expat pub in Holland 2010.

Ricky2008
Ricky2008

2 oktober 2008

Ik heb hier al een aantal hele gezellige vrijdagavonden gehad. Eerst heerlijk gegeten en daarna gezellig geborreld met een aantal vrienden. De bediening is zeer vriendelijk en de gastheer en gastvrouw zijn heel erg gastvrij. Zeker een aanrader als je met een stel vrienden een gezellige avond wilt hebben.

Proever81820
Proever8182...

13 september 2008

heb er super lekker gegeten en een leuke vrijdagavond borrel gehad! Eindelijk een bar waar je ongedwongen kan genieten en leuke/interessante mensen ontmoet... helemaal top dus een echte aanrader...

Proever80952
Proever8095...
Proever in spe

Alle 9 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Sherlock Holmes

Schrijf hieronder je recensie over Sherlock Holmes. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m Zaterdag12:00 - 01:00