In lange tijd niet meer in zo'n slecht restaurant gegeten. We waren met een groep van 7 personen en alle bestelde gerechten waren van lage kwaliteit. Gevraagd naar 3 manden stokbrood wordt er uiteindelijk 1 mand gebracht met 3 kleine pistoletjes á EUR1,75 per stuk met slechts 1 schaaltje knoflookboter. Zelf een hamburgermenu besteld. Eenmaal aangekomen was de patat niet gaar (ook bij de andere gerechten), maar het ergste was toen ik het broodje van de hamburger openvouwde dat er alleen maar een aangebakken burger op lag. Geen sla, geen augurk, geen uien, geen saus. Verder, voor een tafel van 7 man waar iedereen patat at kregen we slechts 1 klein bakje mayo en 1 klein bakje ketchup. Van de andere gerechten was de prijs-kwaliteitsverhouding ook ver te zoeken.
Het restaurant zit heel centraal en daarom lokt het veel toeristen. Ik zou er versteld van staan dat zij bij een volgend bezoek aan Amsterdam echter nog terug gaan.
Hier gegeten in juli 2009.
Besteld: 1 x spareribs pittig en 1 x fajitas. De spareribs zijn blijkbaar allemaal hetzelfde, alleen de saus maakt het verschil. De sparerib zelf is zo goed als ongemarineerd en was enorm aangebrand. De fajitas waren op zich ok. Maar toppunt was de gepofte aardappel in alluminiumfolie met kruidenboter.
De totale ervaring en gerechten waren door diverse omstandigheden dan ook ronduit slecht. We hebben hierover geklaagd bij het personeel die dit onvoldoende op heeft gelost.
Verder kregen we geen enkele geste voor een goedmakertje of een uitgebreid excuus. Daarom binnen enkele minuten afgerekend en direct vertrokken. Geen aanrader, zelfs niet voor een snelle simpele hap. Er zijn in de buurt genoeg alternatieven die er schoner, smaakvoller en beter eten serveren.
Ik zal met het positieve beginnen. De koffie was lekker, net als de cappuccino. De tomatensoep was oké, de chicken wings matig. Mijn vriend vond de Entrecote lekker, misschien omdat die rare was (wat hij overigens niet besteld had). Ik had de Sint Maarten besteld (spareribs en kipfilet), daar zat totaal geen smaak aan, kipfilet was droog. Ik heb het niet opgegeten (zelfs mijn vriend wou het niet hebben). De frietjes waren smerig, niet gaar en een raar smaakje. Salade was aanwezig, meer valt er niet over te zeggen. Personeel onverstaanbaar, chaotisch, ongeïnteresseerd en lomp. En het toilet: 2 smalle wenteltrappen naar boven (niet geschikt voor mindervaliden), wc-bril was stuk. Al met al een domper op de dag. Slechte prijs-kwaliteitverhouding. Natuurlijk kan elk restaurant een dipdagje hebben, maar dit is ronduit slecht. We hebben vorig jaar overigens ook bij een Rancho in Amsterdam gegeten, die had wel goede bediening en heerlijk eten.
De bediening vond ik best ok, maar het eten niet super..wel een leuke sfeer in het restaurant en leuk interieur.
Het is niet het beste vlees wat ik heb gegeten en prijs kwaliteitsverhouding is ook niet geweldig.