| Keuken | Indonesisch |
| Minimum menuprijs | €7.00 |
| Huiswijn per fles | €16.00 |
| Huiswijn per glas | €2.85 |
| Openingstijden | 12.00-22.30, ma vanaf 13.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
ikgagraaguiteten 25 juni 2011 | |
Om af te halen: prima. Maar om te eten nee niet meer inderdaad. Gedateerd interieur, te langzame bediening en veel van hetzelfde bij het buffet. In deze tijd van wok restaurants en de concurrentie blijft Selamat Datang achter, jammer want met een opfrisbeurt zou er ander publiek komen ook. De dorpsstraat is van origine het oude gedeelte - lees veel oudere bewoners - van Zoetermeer. Met de komst van meerdere Indische toko's helaas niet meer mijn favoriet. |
SusanMaurice 22 december 2010 | |
Mijn vriendin en ik zijn hier ongeveer twee jaar veelvuldig geweest. De kwaliteit en hoeveelheid van het eten ten opzichte van de prijs is realistisch. De service is minder en het decor is gedateerd. Wij komen hier niet meer omdat wij tot twee keer toe (o.a. kerst 2009) langer dan een uur en een kwartier hebben moeten wachten voordat ons voorgerecht op tafel kwam. Het probleem van dit restaurant is wellicht dat zij twee keukens combineren (Draak & Wok en Selamat Datang) waardoor het personeel bij een goede bezetting de drukte niet aankan. De dochter van de eigenaar behoort volgens ons ook tot het meubilair, evenals het decor. |
Fijnproever 81 12 december 2010 | |
Vriendelijk personeel, anders had ik ook een "slecht" willen geven.
Jan Zellenrath 17 september 2010 | |
Met een grote groep (80 personen)hier gegeten. Javaans buffet met 30 verschillende gerechten en 2 uur onbeperkt drinken voor slechts 21,95.
Taste77 8 september 2010 | |
Op zondagavond gegeten en gebruik gemaakt van buffet. Het was druk en buffet wordt goed bijgevuld en is lekker. Het is combinatie van Chinees en Indisch. Ze kiezen dus voor de gemiddelde klant wat ik kan begrijpen, maar komt echt Indische smaak niet ten goede. Verder is de bediening zoals je verwacht. |
Geef zelf je mening over Selamat Datang