In restaurant Savarin gaat de klassieke Franse keuken op gedurfde wijze samen met internationale invloeden. Zo wordt de USA-rundersukade begeleid door citrusjes met kardemom en is de heilbot gegaard in zeewater en een specerijenthee met sakurablad. De hernieuwde inrichting zorgt voor meer warmte en sfeer. Het restaurant is geschikt voor grote groepen, terwijl je voor een intiem diner kunt plaatsnemen in de wijnkelder. Daar kun je ook terecht voor een wijnproeverij of kookseminar. Restaurant
Savarin is - ook zonder overnachting in het bijhorende hotel - zeer de moeite waard!
Via Diningdeal hier gegeten - prijs kwaliteit was behoorlijk goed, de gerechten waren imposant qua techniek, wijn arrangement goed, ambiance goed, personeel niet te stijf - soms wat onervaren, mooie locatie (verassend ook wel). Pretentie/ambitie van de keuken is duidelijk om een ster te halen, dat verdienen ze ook wel & kunnen ze ook wel. We komen zeker een keer terug. Toch niet meer dan goed qua score. Dat vind ik jammer.
Het eten was "te druk". Ik heb liever 3 basissmaken op mijn bord dan 15. Iets met 15 smaken kan in theorie wel maar dan zit je weer in een andere categorie qua verfijning. Hou het vooral eenvoudig - just daar zit de kracht van de echt goede keuken. Wat ik ook jammer vond was dat alles op het bord ook daar pas voor het eerst elkaar ontmoette. Dat is niet goed, het moet meer zijn dan meccano, uit losse onderdelen. Je krijgt de indruk dat de opmaak belangrijker is, of het bewijzen dat je je alles beheerst.
Maak er een geheel van, houd het eenvoudig! Net als een goede omelet (schijnbaar eenvoudig) , of asperges met ham & hollandaise, of een oester.
wat jammer dat er soms zo negatief wordt geschreven. Gelukkig overall toch meer tevreden gasten . Wij waren met 4 personen en gingen voor het 3 gangen menu van € 45.00. Wij vonden de porties voldoende al had voor mij groter gemogen. Desalniettemin voldaan van tafel. lekker eten hoeft niet altijd veel eten te zijn. Gerechten waren mooi in harmonie, wijnen lekker, attente bediening. Wij zijn fan van Savarin! Misschien dat men buiten de restaurantweek een beter idee van Savarin kan vormen.
Tijdens restaurantweek hier geweest. Je krijgt de indruk dat het allemaal wat minder is omdat je 27,50 betaalt voor een 3-gangen menu. Voorgerecht had weinig smaak. Hoofdgerecht smaakte goed, maar wat een kleine portie!! Ook voor onze groep (dames, kleine eters) Nagerecht was ook niet veel bijzonders (iets wat je je bij elk restaurant zonder pretenties kan krijgen) Bediening was super amateuristisch (scholieren, studenten) Capuchino werd in een beker geserveerd, kaal. Doe er op z'n minst een chocolaatje erbij, het ziet er allemaal povertjes uit. Dit restaurant is zeker niet wat het pretendeert te zijn. De foto's zien er ook veel luxer uit.
Op een zaterdag tijdens de restaurantweek geweest bij restaurant Savarin, wat een teleurstelling is dat geworden. Op een bovenzaaltje heeft men ca.12 tafels geplaatst daar wat veel te grote lakens overgedaan, felle verlichting echt menig kantine ziet er gezelliger uit. Ideaal voor een vergadering maar totaal sfeerloos om daar een restaurant van te maken zeker als je bij Savarin zit.
De obers wisten totaal niet waar ze mee bezig waren en liepen als kippen zonder kop door elkaar, wat ze serveerden dat was moeilijk te onthouden, een ober lukte het om het drie keer na te vragen wat nou ook weer de tweede gang was, we zijn maar alvast begonnen. Voor een 3 gangen menu 2,5 uur in een waardeloze accomodatie zitten, daar heb wij spijt van, met een apperatief en een paar wijntjes toch ook nog EURO 93,= afrekenen is totaal onder het verwachtingspatroon.
Het eten was redelijk maar zeker niet van het niveau wat je bij Savarin mag verwachten, als dit de bedoeling is van de restaurantweek, wil ik Savarin een advies geven doe dit nooit meer, onze familie zal je hier in ieder geval nooit meer zien.
Het ziet er prima uit van binnen en het eten smaakt heerlijk, alleen de porties zijn zo klein... het is niet voldoende (prijs - hoeveelheid). We hadden een 3 gangen menu, maar we hebben allemaal het gevoel dat we niets gegeten hebben. Jammer! Ons zie je hier dus niet meer terug.