emmajo 20 april 2012 | |
Vorige week vrijdag heerlijk gegeten, wij hadden een tapasmenu.
Leeuw_68 13 april 2012 | |
Meningen zijn natuurlijk persoonlijk en aan smaak onderhevig, maar wij hebben er gegeten en ik heb er de volgende mening over. Vanaf het ontvangst tot het vertrek was het personeel erg vriendelijk. Voornamelijk Spaans personeel overigens. Wij hadden gereserveerd om 19:30 uur. Er was keuze voor á la Carte of onbeperkt tapas voor 19,50 E of 26.50 E. Je kon niet elk een andere tapas keuze maken, en eerlijk gezegd snap ik dat ook wel, want je bedonderd de boel anders toch, omdat je de ander van je tapas mee laat eten. De Sangria, zoals eerder omschreven, was inderdaad heerlijk fris. Wij kozen de tapas van 26.50 E en dat was absoluut de moeite waard. Overigens kregen wij geen 10 tapas voorgeschoteld in het begin, zoals eerder door anderen omschreven. Dat is een plus. Wat een heerlijke vis, vlees, groente en aardappel gerechten. Zelden zo lekker tapas gegeten. Eigenlijk lustten wij nog wel meer, maar vol was écht vol, pffff. De bediening was vriendelijk en de sfeer was ontspannen en gaf echt een vakantie gevoel. Met nog een karaf water en koffie na, waren we afgerond pp 37,50 E kwijt. Absoluut een mooie prijs voor de kwaliteit. Wat ons betreft een echte aanrader. De muzikant uit Venezuela was overigens op vakantie, maar die hebben we niet echt gemist. |
dina2 7 april 2012 | |
Wat een gezellig restaurant is dit! Ik vierde mijn verjaardag en dit restaurant heeft al mijn wensen vervult. Lekker gegeten en gedronken snelle service vriendelijk bediening, alles was gewoon top. Zeker een aanrader! |
kit30 19 maart 2012 | |
De locatie is erg goed maar de bediening was ronduit slecht. Er werden ook tapas vergeten. Dit restaurant zou ik niet aanraden! |
iman1234 13 maart 2012 | |
leuke tapas restaurant met live muziek maar vooral top verse tapas.het werd ons aangeraden het menu van 18.50 te nemen,ik vroeg of we alleen vis mochten en dat was geen probleem tot onze verbazing was het ook onbeperkt, we kregen eerst 10 tapas en daar na mochten we van de kaart een tapa per keer bestelen, dit heb ik nooit mee gemaakt in een tapasbar,we hebben van alle vis en schaaldieren die op de kaart waren de verse pulpo salade en de gambas al ajillo de lekkerste gevonden ook waren de mosselen a la catalana top.dit allemaal met warme brood en de beste alioli ooit. op laatst kwam de gitarist aan tafel om een liedje voor ons te zingen.all met all een top tent.ik ben zelf spaans en ik voelde me echt thuis. |
gorge 27 februari 2012 | |
Afgelopen week ben ik hier gekomen met 3 vriendinnen, het was ontzettend gezellig, echt een spaanse sfeer en ook overheerlijk spaanse tapas. En dat maar voor 19.50 all you can eat, je krijgt zeker iets goeds voor dat geld! Sangria is ook een aanrader. Bediening erg vriendelijk, en behulpzaam. Zeer bedankt voor deze mooie avond ik kom zeker nog een keer terug! |
Jayms 11 januari 2012 | |
Heerlijke tapas! Meerdere keren hier gegeten: eenmaal onbeperkt en daarna alleen a la carte. Als je niet alles lust en je je eetlust niet wilt verspillen aan gerechten die je normaal niet zou nemen, zou ik a la carte bestellen: het doet qua prijs niet onder voor de all you can eat en je kunt gewoon direct kiezen wat je lekker vindt. De sangria was heerlijk en de ambiance goed en gezellig. Soms norse bediening, maar niet storend. Wel op drukke avonden je bon checken (vooral bij a la carte). |
-T- 26 november 2011 | |
Gisteren hier voor het eerst met vriendinnen gegeten. Helaas was het erg luidruchtig door een grote groep die er een verjaardag vierden, waardoor we elkaar bijna niet verstonden. Maar de serveerster was erg vriendelijk en de tapas waren lekker. Later op de avond werd het drukker, waardoor de bestellingen van de tapas wat langer duurde voordat ze geserveerd werden. Al met al voor herhaling vatbaar. |
Heidi85 20 november 2011 | |
Hier afgelopen week gegeten... De sangria was heerlijk en het eten was goed, het restaurant leek echter maar 2 smaken te kennen, knoflook en zeer pittig. Als je daar niet van houdt zou ik hier niet gaan eten.
Proever49679 16 november 2011 | |
Ik was hier 2 weken geleden met een vriend wezen eten. Geen reservering gemaakt van tevoren maar dat was geen probleem. We hebben ayce tapas en drinks genomen voor 35 euro. Wat een een feest. Echt ontzettend heerlijk. Leuke bediening die makkelijk aan te spreken zijn over van alles. Ik heb echt genoten. Ga over twee weken weer terug. Pas alleen op voor de Sangria...hij is zo lekker dat je er snel te veel van neemt. Met alle gevolgend van dien |
Geef zelf je mening over Granada