360 ° panorama

KeukenSpaans
Openingstijden13.00-24.00

Jayms Jayms 11 januari 2012

Heerlijke tapas! Meerdere keren hier gegeten: eenmaal onbeperkt en daarna alleen a la carte. Als je niet alles lust en je je eetlust niet wilt verspillen aan gerechten die je normaal niet zou nemen, zou ik a la carte bestellen: het doet qua prijs niet onder voor de all you can eat en je kunt gewoon direct kiezen wat je lekker vindt. De sangria was heerlijk en de ambiance goed en gezellig. Soms norse bediening, maar niet storend. Wel op drukke avonden je bon checken (vooral bij a la carte).

-T- -T- 26 november 2011

Gisteren hier voor het eerst met vriendinnen gegeten. Helaas was het erg luidruchtig door een grote groep die er een verjaardag vierden, waardoor we elkaar bijna niet verstonden. Maar de serveerster was erg vriendelijk en de tapas waren lekker. Later op de avond werd het drukker, waardoor de bestellingen van de tapas wat langer duurde voordat ze geserveerd werden. Al met al voor herhaling vatbaar.

Heidi85 Heidi85 20 november 2011

Hier afgelopen week gegeten... De sangria was heerlijk en het eten was goed, het restaurant leek echter maar 2 smaken te kennen, knoflook en zeer pittig. Als je daar niet van houdt zou ik hier niet gaan eten.

Ook wij hadden onbeperkt tapas besteld, voor 18,50. Bij ons werd niet gevraagd of we brood wilden, per 2 personen werden de mandjes brood op tafel gezet. (waar je dus extra voor moet betalen) Dit staat wel netjes aangegeven bovenaan de kaart, maar het lijkt mij handig als dit ook op de website aangegeven wordt. Wij waren niet heel erg te spreken over de 10 tapas die vooraf aangeboden worden. O.a. Garnalen, Ansjovis, Olijven en Manchego Kaas. Wij hebben dan ook erg veel teruggestuurd. Nadeel van de vele gerechten die je voordat je zelf kunt bestellen krijgt is dat wij eigenlijk al vol zaten zonder dat we zelf tapas besteld hadden. Uiteindelijk hebben we zelf 1 ronde tapas besteld, maar hebben we veel tapas die we hadden willen proberen helaas niet kunnen proeven.

De service was ronduit slecht toen wij hier aten. Wij hebben 1 ronde tapas besteld en zelfs toen werden verschillende gerechten vergeten. Ook is ons de gehele avond alleen bij binnenkomst gevraagd of wij iets wilden drinken of eten. De rest van de avond hebben wij zelf om drinken en om de menukaart moeten vragen. Verder kwam de bediening/barpersoneel ook zeer ongeinteresseerd op ons over. Erg jammer, aangezien het eten wel goed was.

Al met al zou ik hier niet meer terug komen, grotendeels door de verschrikkelijk slechte bediening.

Proever49679 Proever49679 16 november 2011

Ik was hier 2 weken geleden met een vriend wezen eten. Geen reservering gemaakt van tevoren maar dat was geen probleem. We hebben ayce tapas en drinks genomen voor 35 euro. Wat een een feest. Echt ontzettend heerlijk. Leuke bediening die makkelijk aan te spreken zijn over van alles. Ik heb echt genoten. Ga over twee weken weer terug. Pas alleen op voor de Sangria...hij is zo lekker dat je er snel te veel van neemt. Met alle gevolgend van dien

gorge gorge 16 november 2011

Wij zijn met zn 4tjes wezen eten bij granada. En wij kunnen dit met 1 woord beschrijven. Geweldig! Als je uit eten wilt met entertainment, zit je hier goed. De meneer die met zijn gitaar de mooiste latin liedjes zingt is geweldig en grappig. Bediening is super. Zodra je besteld krijg je binnen 5 min je eten. Wat overigens ook erg lekker is. Dus als je minder snel besteld, kan je de hele avond daar gezellig tafelen. Ik raad het zeker aan om een keer te gaan kijken. Wij gaan er zeker weer een keer heen

Geef zelf je mening over Granada