Vriendelijke bediening. Een gastheer die veelvuldig aandacht aan de gasen geeft.
Heerlijk eten van Atjoer tot Rendang (vooral de Rendang Padang). Heerlijk Blado!
Altijd voldoende op tafel, zowel de kwaliteit als de kwaliteit. Geen noodzaak tot bij vragen.
Een inrichting, die weliswaar hetzelfde is gebleven (grotendeels), maar als positieve keerzijde heeft, dat het nog steeds het Indo-sfeertje heeft (behouden).
Ook enkele malen het buffet boven geprobeerd... Prima, voldoende keuze, zeer smakelijk.
Jammer dat het Shared Dinng concept, met gerechten uit heel Azie, niet kon worden doorgezet. Dat was me toch lekker !!!
Dinsdagavond 3 januari 2012 met vier personen de grootste rijsttafel genoten. Alles smaakte uitstekend!!! De sateh is hier toch echt, van alle Indische restaurants en toko's, de lekkerste.
((Het is wel wisselend van kwaliteit lijkt het, want de vorige keer was het aanzienlijk minder. ))
Al met al een aanrader, maar neem dan wel de grootste rijsttafel. Niet goedkoop maar zoooo lekkkkkerrrrrr!
De specialiteiten rijsttafel besteld, voor 5 personen. Het was wel genoeg, maar weinig variatie in de gerechten. De hoeveelheid rijst/bami was echt te weinig. Er werd niet gevraagd, of we nog wat erbij wilden. Het eten was ook niet lekker warm. Wij hadden GEEN groupon, maar ik voelde me wel zo behandeld. De eindrekening was 175,-.
Wij komen hier al jaren, maar helaas merk je dat de kwaliteit langzaam achteruit gaat. De spirit is eruit. Het eten is nog steeds wel lekker, maar de keuze is minder en het het is niet altijd warm. Deze beoordeling geldt voor het restaurant boven.
Zeker het beste indonesische restaurant in den haag. Hebben er nu een aantal keer gegeten en het is elke keer weer heerlijk! Je krijgt grote porties bij de rijsttafel en het personeel is ook super vriendelijk. Absoluut eenn aanrader!