8.1
6.6

KeukenIndonesisch
Openingstijden16.00-22.00

rudimentaal rudimentaal 5 april 2012

ik fietste om 18.30 langs en herkende het restaurant van een bezoek twee jaar geleden. Onmiddelijk afgestapt en naar binnen gegaan. Het leek ineens vacantie. In the middle of Noord nowhere zat ik ineens aan tafel. Now Here. Het eten kwam snel. Yummie Yummie, ik wist dat het super lekker was van die eerste keer. Maar dat het zo lekker was!!! In heel Amsterdam eet je nergens zo lekker Indisch. Voor een mooie prijs. Goed en goedkoop, het bestaat nog. Ik overweeg serieus om over het IJ te gaan wonen.

dickkingma dickkingma 17 januari 2012

Wij zijn altijd op zoek naar dat kleine, dat lekkere en dat bijzondere. We laten daarbij de mening van anderen zwaar wegen. Vooral Iens is wat ons betreft daarin een goed leidraad.
Echter ik begrijp niet waarom dit restaurant een cijfer boven de acht heeft. Dit is echt niets bijzonders, 13 in een dozijn en vlak van smaak.
We aten hier de rijsttafel van 22,50 pp. Goed opletten dat je alle gerechten krijg en dat was zo. Maar gewoon niet goed. Ik heb de helft laten staan. Jammer.

2BFrank 2BFrank 8 september 2011

Heerlijke rijstafels met zeer vriendelijke en aangename bediening in een huiselijke sfeer. Je voelt je zeer welkom.
Tip: als er mango als nagerecht is meteen dubbele portie bestellen. Lekkerste mango die ik ooit heb gegeten.

RockC RockC 5 mei 2011

Heel lekker eten en als je de rijsttafel bestelt worden de schaaltjes bijgevuld (wat overigens bijna niet nodig is want het is super veel!).
Klein tentje, maar dat maakt het wel gezellig en de bediening is altijd even vriendelijk.

Proever56916 Proever56916 3 mei 2011

Bediening is goed en eten is altijd verukkelijk. Ik kom hier al 10 jaar en het is tot nu toe altijd perfect geweest. Absolute aanrader!!

Geef zelf je mening over Puspita