De bediening is er leuk, vooral het eten dat gemaakt word aan tafel, de geur is lekker excotisch, het personeel heel aardig! En het eten... Dat is gewoon het lekkerst! Absoluut uitstekend!
Afgelopen vrijdag hier met 16 man gegeten. Voor de meeste van hen was het een eerste keer bij een teppanyaki-stijl Japanner te eten. Kwaliteit was top, bediening kon iets sneller maar was erg hoffelijk, decor kan een make-over gebruiken en de eindafrekening vrij hoog en dat was te verwachten voor een Japans restaurant in het centrum van A'dam. Leuke avond gehad en prima gegeten.
Qua eten een prima restaurant, maar de rekening is behoorlijk aan de prijzige kant. Daardoor niet mijn eerste keus in Amsterdam. Bediening is zeer formeel (op een prettige manier) en erg hoffelijk.
in alle opzichten heel erg: sfeer, bediening, keuken en mega prijzen: de perfecte combinatie om je echt geflest te voelen! vooral niet doen als je een gezelige avond uit wil hebben en verwacht dat je (voor dergelijke prijzen) super goed gaat eten. drama!