| Activiteiten | Afhalen, Bezorgen, Catering, Fastfood | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Alleen afgehaald dus kan eigenlijk niets zeggen over het decor.
Meerder keren afgehaald en vind het een top innovatie! Sushi pakketjes kun je helemaal naar wens samenstellen en komt binnen 45 min warm bij je afgeleverd inclusief mini soya, gember, wasabi en stokjes.
De ene keer is de sushi wel wat meer met beleid gerold dan de andere keer en vallen de stukken wat groter uit wat minder oogt maar er niet minder om smaakt. terugkomers zijn de maki met avocado en de maki met komkommer en de handroll met avocado, komkommer en waterkers. Heerlijk!
De bezorgers zijn op tijd en vriendelijke en je kunt gewoon pinnen aan de deur dus wel zo makkelijk.
Ik bestel hier minimaal 1x per maand en zal niet zo snel bij een andere sushi plek dat gaan doen.
Heerlijk. Ik ben geen sushi kenner, maar eet regelmatig sushi en het scheelt nogal waar je het besteld. Klein, rommelig, niet vers.. allemaal zaken die sushi minder lekker kunnen maken. Sushi Kings werkt duidelijk met verse producten van goede kwaliteit. Altijd netjes en op tijd bezorgd. Tot nu toe... mijn favoriete afhaaladres.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Altijd heerlijk! Snelle bezorging, verse sushi. Alleen jammer dat je voor minimaal 19 euro moet bestellen voor ze het komen brengen. Als je alleen bent heb je dan voor 3 dagen sushi in huis....
sushi niet vers, het lijkt alsof het niet met liefde is gemaakt.
De koningen onder de sushi aan huis. Terecht die naam dacht ik zo. Het is een optel en aftrek som.Het eten, de service en de bezorgtijd... Ik heb het nog niet beter getroffen!
Schrijf zelf een recensie over Sushi Kings
Schrijf hieronder je recensie over Sushi Kings. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 16:00 - 22:00 |