Zeer lekker ijs. Bediening en stijl is ouderwets charmant, en de ijskaart is creatief en uitgebreid. Veel keus, met sorbets en ijsschotels die je niet snel een 2e keer tegen zal komen. En je proeft de versheid en het ambacht van het ijs.
Echt lekker italiaans ijs zoals het hoort. Vol van smaak, niet te zoet of te vet. Voor mij de enige ijssalon die de moeite waard is. Inmiddels zelfs beter ijs dan op veel plaatsen in Italie zelf. Hele lieve mensen die met heel veel zorg een prima product van ouderwets goede kwaliteit leveren. De koffie is er ook goed.
Helemaal met mijn voorgangers eens. Alles in Rotterdam verandert, maar Venezia blijft jaar in jaar uit hetzelfde. Ik ken geen leukere, lekkerder ijssalon, Venezia is en blijft mijn grote favoriet.
Nu ben ik een zeer kritisch persoon en dat mag ook wel als je als kok werkt.
Heeeeel lang geleden kwam ik hier al en tijdens het bekende shoppen met moeders ben ik even mijn eigen gang gegaan en een ijsje gehaald.
De tijd stond gewoon stil qua bediening en de kwaliteit is er weinig verandert en zo hoort het ook, geen arrogantie helemaal niets.
Het blijft voor mij de beste ijszaak van Nederland!