Heerlijk eten voor een goede prijs in een mooi decor. Smaken zijn goed en combinaties verrassend zeker als je een eetcafé verwacht! De Waag ontstijgt het eetcafé niveau en biedt eten voor een goede prijs-kwaliteit.
Ongeveer 5 keer gegeten, resultaat is erg wisselend. Soms is bediening niet zo goed (langzaam en/of onvriendelijk), soms prima. Eten idem dito: soms smaakt het prima, soms is het gewoon niet lekker (bv vlees taai, niet helemaal warm etc). Inrichting is wel erg leuk en sfeervol.
Paar keer op het terras gezeten, bediening is daar slecht. Pas als je een paar keer (na een tijdje wachten) je vinger opsteekt dan komt er iemand en voordat je je bestelling hebt ben je zomaar een kwartier verder. Eerst de koffie en tien minuten erna pas het appelgebak; een keer een tosti besteld (ook op het terras) en daar zat nog plastic tussen. Zo nu en dan is (ook al zit het terras vol) helemaal geen bediening te zien op het terras. Of het personeel staat gezellig met elkaar te praten. Dit is meer dan eens gebeurd. Ons zullen ze daar niet meer zien. Jammer want de lokatie is perfect.
We waren een weekend in Delft,leuke stad,veel terrassen,we kwamen hier onverwachts terecht.Het zag er erg gezellig uit.
s Middags eerst een uitsmijter spek en kaas gegeten,heerlijk.s Avonds terug voor het diner,lekkere Carpaccio,daarna mijn man een goede vis special,en ik een Waagburger met gebakken aardappels.Allemaal voor een redelijke prijs.
hier vorig weekend gegeten, wat een geweldig goed restaurant, heeeerlijk gegeten, leuk personeel en een prachtige locatie... een echte aanrader!!!!!! 10+
Geef zelf je mening over Stadscafé De Waag (eetcafé)