Chocodraak 18 juli 2011 | |
Ik kom hier alleen om Thais eten af te halen en ben daar tevreden over. De eigenaresse is een erg vriendelijke dame die zelf alle gerechten maakt. Het is een klein, knus restaurantje waar je ook direct in de keuken kunt kijken. De prijzen vind ik wel wat aan de hoge kant. |
Diddy 24 januari 2011 | |
Echt thais sfeertje bij Ruen, laagdrempelig restaurantje, eigelijk altijd prima gegeten voor die prijs. Vriendelijke bediening. |
lecap 8 november 2010 | |
extreem lekker, ook na meer dan 10 keer afhalen. Niet heel goedkoop, maar nooit spijt! |
God of Cookery 23 juli 2010 | |
Als je afhaalt, dan krijg je het mee om op te warmen, maar elke keer als ik daar blijf eten, dan wordt het eten vers gemaakt. Erg lekker en goede bediening. Prijs kwaliteit is redelijk in vergelijking met andere thaise restaurants. |
dion 16 juni 2010 | |
Tot nu toe de beste Thai die ik ben tegengekomen. Maar dan alleen als je daar eet, afhaal smaakt minder goed. Met name de groene curry is een aanrader. |
Chef_lola 21 december 2009 | |
Het eten wordt opgewarmd. Als je inclusief rijst en drank daar dan per persoon ongeveer 20 euro voor betaald, vind ik het nogal prijzig.Het eten is ook ok en niet bijzonder. |
peper&zout 17 oktober 2009 | |
Wij eten hier regelmatig en altijd naar tevredenheid! Vriendelijke bediening, heerlijk eten met verse ingredienten voor een goede prijs. Een aanrader als je even ergens lekker wilt eten voor niet teveel geld. |
Proever45713 19 juni 2008 | |
Dit is een afhaal-magnetron restaurant, maar dat hoeft voor mij niet uit te maken (in eenvoudige entourage kun je daar overigens ook eten). Ze zijn relatief goedkoop. Mijn eerste afhaal-maaltijd aldaar vond ik vrij goed. De bediening vond ik functioneel, intelligent in mijn geval. Van een thai verwacht ik echter iets meer aandacht (warme glimlach wat ik van hen gewend ben naast het functionele:-) Doch ik ga zeker terug en hoop mijn verdere ervaringen met u te mogen delen. |
Proever43566 3 juni 2008 | |
Je krijgt hier niet het gevoel dat je bij de gemiddelde Thai krijgt: het idee dat je het thuis nooit zo klaar kan maken. Normaal is eten bij de Thai vers, apart en goed gekruid. Hier niet: het eten lag duidelijk al even te wachten, werd in de magnetron gegooid, en was absoluut niet verfijnd. Ruen Thai is een soort snackbar waar je snel wat afhaalt, meer niet. |
Proever73502 31 maart 2008 | |
Lekker Thais eten, altijd vers eten, aardige bediening, wel wat aan de prijzige kant. |
Geef zelf je mening over Ruen Thai