| Keuken | Chinees & Indonesisch |
| Openingstijden | 16.00-22.00, za-zo vanaf 12.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Tureluurs 1 september 2011 | |
Hier metk je dat er nog met liefde wordt gekookt. OK, de inrichting is wel een beetje oubollig en ouderwets, maar daar moet je doorheen prikken. Bediening is zeer vriendelijk en attent. Het eten is gewoon een stuk beter dan de doorsneechinees om de hoek. Verwacht je niet als je binnenkomt! Goed teken: De brandweer haalt hier elke kerst haar eten en die jongens weten wat lekker eten is. Een aanrader pur sang. |
marcel12345678910 18 augustus 2011 | |
Het eten is hier altijd heerlijk. Ik bestel nu al zo'n 5 jaar lang mijn eten hier (niet elke dag) en alleen de saté vind ik niet lekker. |
Haute_cuisine 29 juli 2010 | |
Voor mij is dit een buurtrestaurant waar ik graag afhaal, maar waar je ook prima kunt dineren. Zeker op vrijdag en zaterdag als ze 'buffet aan tafel' hebben voor een zacht prijsje (14 euro dacht ik). Superlekker eten en bijzondere streekgerechten. |
VruchtenPers 26 januari 2010 | |
Eten: Meer dan uitstekend! Bediening: Tip top en vriendelijk. Sfeer: beetje doorsnee, tikje ouderwets. Hier ook maaltijden die je bij een doorsnee chinees niet zo snel aantreft. Uitstekend! |
Proever83550 3 november 2008 | |
laatst geweest om mij verjaardag te vieren. Ze hebben zo hun best gedaan voor ons. Echt alles was tot in de puntjes perfect verzorgd. Zo hield de bediening rekening met oma, ze mocht namelijk geen zout en suiker, maar ze hebben echt een feestmaaltijd voor haar bereidt met dingen die ze wel mocht eten. Vuurwerk bij mijn verjaardagsijsje, echt leuk. Super lekker gegeten, vooral hun peking eend en babi pangang spek. Als je dit hier neemt wil je namelijk nergens anders meer eten, om je vingers bij af te likken zo lekker. Bedankt voor de fantastische avond lieve mensen. |
Geef zelf je mening over Ruby