Rootz Café-restaurant over zichzelf

Café Restaurant Rootz “De Belg van Den Haag” is een unieke horecalocatie in het centrum van Den Haag. Gevestigd in een 17e eeuws monumentaal koetshuis met eigentijdse sfeer. In ons restaurant op de begane grond kunt u terecht voor lunch en diner. Wij bieden plaats aan 100 gasten. In het café op de begane grond en op de eerste etage verzorgen wij gelegenheden voor groepen tot 180 personen.

1 2 3 4 ... 13 ouder »

TvW TvW 17 mei 2012

Gisteren daar gegeten. met een grote groep. Hoofdgerecht, zowel de kip als de vis oneetbaar.
Voorgerecht zeer matig. nagerecht ging.

Dean Dean 25 april 2012

Decent food with great beer to wash it down. Good atmosphere. Very busy. Service was decent enough. Wifi doesn't seem to work very well.

ilovefood74 ilovefood74 13 april 2012

We dachten weer eens een lekkere maaltijd in een eetcafé te gaan eten, maar het was echt niet voor herhaling vatbaar!
De tafeltjes staan enorm dicht op elkaar, zodat de serveerders er met moeite op hun tenen er tussendoor kunnen lopen.
Het rook er naar riolering (probleem dat wel meer Haagse cafés en restaurants last van hebben)
Het broodplankje was prima en lekker. Ik had een salade met 'gewokte garnalen en mosselen met een pittig sausje' en mijn vriend een 'entrecote (medium doorbakken)'
De mosselen waren niet vers bereid want ze waren verschrikkelijk taai, net kauwgom. Garnalen waren oké, pittige sausje niet bijzonder. Het was wel erg weinig voor een hoofdgerecht...
De entrecote was meer een taaie bieflap met zenen en behoorlijk doorbakken, ook geen voltreffer dus. Ik raad mensen aan om een ander leuk eetcafé op te zoeken!

Dannik Dannik 4 april 2012

Afgelopen zaterdag hier proberen te lunchen.
Meiden hadden totaal geen interesse in ons en waren alleen maar met een vriendin bezig die aan de bar zat.
Met moeite wat kunnen bestellen.
Lunchkaart zaten vieze vlekken op.
Eten was erg simpel.
Voor mij eens maar nooit meer.

Taalio Taalio 29 januari 2012

Beneden goeie sfeer , maar boven een drama, twee dames die constant zich verstopten. Voorgerecht rommelig maar redelijk van smaak, carpazio verpest met te veel truffelolie. Ribey echt niet normaal zeen en nog eens zeen en lauwwarm. Toetje lauwe mous en ook een bende op je bord. Kom hier nooit meer. Jammer want echt een leuke lokatie.

Marcoolink Marcoolink 25 januari 2012

Bediening slecht en ongeïnteresseerd!! Eten niet warm en lang nee heel lang wachten!
Eerste en vooral laatste keer hier gegeten!

etpvd etpvd 24 januari 2012

weinig maal in mijn leven zo goed gegeten voor die prijs proficiat voor de koks van rootz
de bediening daarintegen is hopeloos
maar daar eten echt een aanrader ik had de lamsschouder en mijn vriendin de special top top

Kruimel_76 Kruimel_76 2 december 2011

Voor het assortiment aan bieren is het een aanrader, maar het eten is zeer matig. Geen inspiratie, harde stukken pees en aangebrand. Voor de prijs kun elders veel beter krijgen. De bediening is zeer attent.

zelda84 zelda84 7 november 2011

Een menu gegeten met mijn vriend. De carpaccio is een afrader. Vis (baarsfilet) was wel lekker. De bediening was enorm behulpzaam en vriendelijk.

De sfeer van het restaurant sprak mij niet aan, te rommelig en donker. Wel leuk om 's avonds een biertje te drinken, maar ik zou er niet nog eens gaan eten.

Denise1986 Denise1986 27 oktober 2011

Wij hebben afgelopen week bij dit restaurant gegeten. Het bedienend personeel was heel slecht. Geen goede sfeer. Daarnaast was het eten koud. Zeer slechte ervaring.

1 2 3 4 ... 13 ouder »

Geef zelf je mening over Rootz Café-restaurant