Beneden goeie sfeer , maar boven een drama, twee dames die constant zich verstopten. Voorgerecht rommelig maar redelijk van smaak, carpazio verpest met te veel truffelolie. Ribey echt niet normaal zeen en nog eens zeen en lauwwarm. Toetje lauwe mous en ook een bende op je bord. Kom hier nooit meer. Jammer want echt een leuke lokatie.
weinig maal in mijn leven zo goed gegeten voor die prijs proficiat voor de koks van rootz
de bediening daarintegen is hopeloos
maar daar eten echt een aanrader ik had de lamsschouder en mijn vriendin de special top top
Voor het assortiment aan bieren is het een aanrader, maar het eten is zeer matig. Geen inspiratie, harde stukken pees en aangebrand. Voor de prijs kun elders veel beter krijgen. De bediening is zeer attent.
Een menu gegeten met mijn vriend. De carpaccio is een afrader. Vis (baarsfilet) was wel lekker. De bediening was enorm behulpzaam en vriendelijk.
De sfeer van het restaurant sprak mij niet aan, te rommelig en donker. Wel leuk om 's avonds een biertje te drinken, maar ik zou er niet nog eens gaan eten.