Zeer leuk restaurantje, zelden zo snel bediend en geholpen en uitstekend gegeten voor een zeer schappelijke prijs.
De eigenaar vroeg ons op een gegeven moment of we ergens anders wilden gaan zitten en heeft dit prima opgelost met een chocolademelk van het huis. Erg vriendelijk personeel wat echt z'n beste beentje voorzette om ons een prima avond te bezorgen.
De inrichting is heel gezellig, met een kleine fontein in de zaak met een een mooi gemaakt afdakje om onder te zitten. Wat oubollig met vergeelde posters hier en daar, maar sfeer genoeg.
Eten was prima, niets mis mee en voor een absoluut goede prijs.
Je komt binnen in een gezellig italiaans interieur met heerlijke geuren van italiaans eten. Je kunt hier kiezen uit een uitgebreid menu met alle onderdelen van de italiaanse keuken, zowel pasta, pizza maar ook uitgebreide vlees- en visgerechten. De ossehaas, gemengde visschotel en de toetjes zijn een aanrader. En de pizza, pasta en de soep vooraf ook. Bij de vis en de ossehaas nog als extra een heerlijk schoteltje vlaamse frieten besteld, een goed verborgen geheim van deze keuken! We hebben hier heerlijk gegeten en leuk contact met de bediening. De gemiddelde waardering is echt aan de lage kant, dus als je in de buurt bent een bezoekje waard.
Wij hebben daar nu regelmatig gegeten en het lijkt wel of het steeds lekkerder wordt. Echt Italiaans. Het is een erg gezellig restaurant. Heerlijke vlees- en visgerechten en de pizza is ook uitstekend
Een echte aanrader!