6.8
7.3

1 2 3 4 ... 12 ouder »

ilse3 ilse3 23 april 2012

Als je snel en niet te duur iets wil eten is het een prima keuze. Wil je écht uit eten dan niet doen! Eten is okee maar niet super en het is heel druk. De margerita's niet bestellen, duur en niet lekker!

Richard-rotterdam Richard-rotterdam 8 april 2012

Eten was van matige kwaliteit en veel te duur voor wat je krijgt. 2 persoonstafel was ook erg krap, en van lekker zitten was geen sprake. Bediening was wel uiterst vriendelijk en attend.

_Guus _Guus 9 januari 2012

Het eten is ok en vers. De bediening studentikoos en erg slordig. De drank is schandalig duur, en omdat de prijzen niet op de kaart vermeld worden kom je daar pas bij het afrekenen achter. Uiteindelijk waren we 30 euro p.p. kwijt voor een studentenmaaltijd, lijkt me dat dit elders goedkoper kan!

TdH TdH 29 december 2011

Onze kinderen wilden nou wel eens echt Mexicaans eten. Wij hebben de drie Mexicaanse restaurants in Den Haag even bekeken op internet en op basis van de kaart gekozen voor Popo: die bevatte voor de kinderen de meest toegankelijke gerechten.
Op woensdagavond om zes uur al berendruk, de aankleding vrolijk rommelig, bediening erg vriendelijk, maar het eten was ronduit slecht! Veel en smakeloos. Jammer hoor.

Frieda Roos Frieda Roos 30 oktober 2011

Prima gegeten. De gamba's waren keurig voorbewerkt. Er zat lekkere groente en een flink stuk citroen bij. De bediening was vlot en vriendelijk, de aankleding aanstekelijk informeel. De prijs alleszins redelijk. Het grand dessert dat ik alleen uit solidariteit met een tafelgenoot had besteld smaakte uitstekend! Twee porties zijn trouwens ruim voldoende voor vier personen. We kregen er ook zonder gezeur twee extra bordjes bij.

Jal Jal 27 oktober 2011

Geen verschillende soorten tequilla, alleen Sauza silver en gold, cocktails beneden de maat en het eten alleen lekker voor lamme studenten die alles wel naar binnen scheppen...enige pluspuntje bediening is verder vriendelijk

Kiki Sugar Kiki Sugar 26 oktober 2011

Gisteren overheerlijk gegeten hier! Sfeervolle binnenkomst met kaarsjes, fijne serveersters, kleurrijk interieur, heerlijk eten in grote porties met overheerlijk desert en dat was allemaal nog betaalbaar ook!

angelof9 angelof9 20 oktober 2011

Leuk, gezellig restaurant met uitstekende cocktails. Het eten is echter niet lekker. Ik ben dol op Mexicaans, maar hier is de kwaliteit echt onder de maat. Als je je eerst volgiet met cocktails, smaakt het wellicht beter. Gemiste kans!

DeTekel DeTekel 9 oktober 2011

Gereserveerd voor een, naar bleek, zeer drukke zaterdagavond. Gastvrije ontvangst, tafel stond klaar, prima eten waar we niet te lang op hoefden te wachten en heel plezierige bediening. Leuk interieur, goede sfeer. Prima dus.

hankster hankster 15 september 2011

De hoofdgerechten was wisselend. De mixed grill was vrij droog, terwijl de tortilla goed was. Redelijke prijs-kwaliteitverhouding. En verder erg druk, maar toch een redelijk vlotte bediening.

1 2 3 4 ... 12 ouder »

Geef zelf je mening over Popocatepetl