Het eten is ok en vers. De bediening studentikoos en erg slordig. De drank is schandalig duur, en omdat de prijzen niet op de kaart vermeld worden kom je daar pas bij het afrekenen achter. Uiteindelijk waren we 30 euro p.p. kwijt voor een studentenmaaltijd, lijkt me dat dit elders goedkoper kan!
Onze kinderen wilden nou wel eens echt Mexicaans eten. Wij hebben de drie Mexicaanse restaurants in Den Haag even bekeken op internet en op basis van de kaart gekozen voor Popo: die bevatte voor de kinderen de meest toegankelijke gerechten.
Op woensdagavond om zes uur al berendruk, de aankleding vrolijk rommelig, bediening erg vriendelijk, maar het eten was ronduit slecht! Veel en smakeloos. Jammer hoor.
Prima gegeten. De gamba's waren keurig voorbewerkt. Er zat lekkere groente en een flink stuk citroen bij. De bediening was vlot en vriendelijk, de aankleding aanstekelijk informeel. De prijs alleszins redelijk. Het grand dessert dat ik alleen uit solidariteit met een tafelgenoot had besteld smaakte uitstekend! Twee porties zijn trouwens ruim voldoende voor vier personen. We kregen er ook zonder gezeur twee extra bordjes bij.
Geen verschillende soorten tequilla, alleen Sauza silver en gold, cocktails beneden de maat en het eten alleen lekker voor lamme studenten die alles wel naar binnen scheppen...enige pluspuntje bediening is verder vriendelijk
Gisteren overheerlijk gegeten hier! Sfeervolle binnenkomst met kaarsjes, fijne serveersters, kleurrijk interieur, heerlijk eten in grote porties met overheerlijk desert en dat was allemaal nog betaalbaar ook!