7.6
6.8

KeukenItaliaans
Openingstijden17.00-

vankampen1 vankampen1 21 februari 2012

Afgelopen zondag gegeten bij il pomodoro met 8 personen.
we werden zeer vriendelijke en gastvrij ontvangen door een van de gastheren.
het is een klein tentje met maar een stuk of 9 tafels en een leuke bar maar het is er erg sfeervol binnen,
we hebben diverse pizzas gegeten die goed belegd waren en er waren 2 man met een lekker stuk vlees met salade en bijbehoren.
heerlijk gegeten en de bediening heeft ons erg vermaakt en net voor dat extratje gezorgd wat altijd fijn is tijdens een etentje.
kortom ; heerlijk gegeten, zeer gastvrij enceen leuke tent ! voor een gezellig avondje uit tegen populaire prijzen moet je hier zeker zijn ! wel tijdig reserveren want het is hier bijna altijd volle bak !

Sig_Alberto Sig_Alberto 7 augustus 2011

Afgelopen vrijdag wezen eten bij Il Pomodoro, al met al uitstekend. Klein restaurantje maar wel sfeervol.
Flesje valpolicella om mee te beginnen gevolgd met vooraf gegratineerde mosselen en uiensoep voor mijn partner. Als hoofd ossobucco en tagliatelle carbonara, heerlijk gegeten, we werden geholpen door een vriendelijke man met een glimlach op zijn gezicht. Na het eten even een sigaretje in de tuin om even bij te komen. Tevens is de tiramisu een aanrader! Wij komen hier graag terug.

proever1221 proever1221 5 juni 2011

Il Pomodoro op een zaterdagavond in Voorburg aangedaan met 2 personen. Vooraf warm stokbrood met kruidenboter. Het mandje stond pas na 20 minuten op tafel, wel met warm brood maar nog geen minuut later werd het hoofdgerecht op tafel gezet. Pizza en tortellini met kaas was het hoofdgerecht. Pizza was wel lekker ondanks dat de kok was uitgeschoten met de olijfolie. De olijven waren helaas niet ontpit wat erg onhandig eet. De tortellini was ontzettend zout en machtig. Alles doorgespoeld met een italiaanse rose. De bediening kwam erg ongeïnteresseerd en verveeld over. Hier komen wij geen italiaans eten meer nuttigen.

naavanderkraan naavanderkraan 4 mei 2011

Wij komen hier regelmatig omdat onze kinderen het leuk en lekker vinden. Maar that's all.
De pizza's zijn inderdaad rijk belegd maar bagger vet. Ach, als je honger hebt best te pruimen, maar niet de bedoeling. De lasanga (specialiteit, zoals ze het noemen) is echt werkelijk niet te eten. Het lijkt wel of het gehakt zo uit een blik komt. Echt heeeel erg vies (en ik heb het 2x geprobeerd), zit een hele rare muffe smaak aan.
Wat betreft de bediening: de jongste zoon is een leuke, gastvije jongen, maar de oudste (oudere broer of vader?), dat is werkelijk een stuk chagrijn. Vreselijk en altijd moeilijk doen. Het straalt er altijd vanaf dat het voor hem te druk of te veel is. Slechte zaak vind ik dat.
Wat betreft de 'bruine kroeg' ambiance, daar heb ik geen probleem mee. Vind ik prima.

jakkes jakkes 29 maart 2011

smaakloos. voor: de uiensoep te heet en te zout waardoor je niets proefde. antipasto misto=goedkope vleeswaren. hoofd: pizza 4formaggio smaakloos en niets van 4 soorten kaas te proeven. eroverheen ricotta waardoor de pizza veel te zout was. neem svp de garnalen met sausje niet. prijs/kwaliteit: totaal niet waard. goedkope wijn. hadden gehoopt een italiaan te vinden waar we terug konden komen. hier dus niet.

Geef zelf je mening over Il Pomodoro