| Keuken | Italiaans |
| Huiswijn per fles | €14.75 |
| Huiswijn per glas | €2.25 |
| Openingstijden | 17.00- Meld dit restaurant als niet meer open » |
vankampen1 21 februari 2012 | |
Afgelopen zondag gegeten bij il pomodoro met 8 personen.
Sig_Alberto 7 augustus 2011 | |
Afgelopen vrijdag wezen eten bij Il Pomodoro, al met al uitstekend. Klein restaurantje maar wel sfeervol.
proever1221 5 juni 2011 | |
Il Pomodoro op een zaterdagavond in Voorburg aangedaan met 2 personen. Vooraf warm stokbrood met kruidenboter. Het mandje stond pas na 20 minuten op tafel, wel met warm brood maar nog geen minuut later werd het hoofdgerecht op tafel gezet. Pizza en tortellini met kaas was het hoofdgerecht. Pizza was wel lekker ondanks dat de kok was uitgeschoten met de olijfolie. De olijven waren helaas niet ontpit wat erg onhandig eet. De tortellini was ontzettend zout en machtig. Alles doorgespoeld met een italiaanse rose. De bediening kwam erg ongeïnteresseerd en verveeld over. Hier komen wij geen italiaans eten meer nuttigen. |
naavanderkraan 4 mei 2011 | |
Wij komen hier regelmatig omdat onze kinderen het leuk en lekker vinden. Maar that's all.
jakkes 29 maart 2011 | |
smaakloos. voor: de uiensoep te heet en te zout waardoor je niets proefde. antipasto misto=goedkope vleeswaren. hoofd: pizza 4formaggio smaakloos en niets van 4 soorten kaas te proeven. eroverheen ricotta waardoor de pizza veel te zout was. neem svp de garnalen met sausje niet. prijs/kwaliteit: totaal niet waard. goedkope wijn. hadden gehoopt een italiaan te vinden waar we terug konden komen. hier dus niet. |
Geef zelf je mening over Il Pomodoro