KeukenIndonesisch
Openingstijden12.00-21.00, zo vanaf 16.00

merlina merlina 4 januari 2012

zeer slecht,1 januari bami rames gehaald sarjarlodeh zuur bami oud zakje kroepoek oud, de bedienig was ook niet om naar huis te schrijven.Kortom niet lekker gegeten .

robin123 robin123 8 augustus 2011

Helaas een zeer teleurstellende ervaring, zowel qua eten als personeel. Hoewel wij bij de bestelling van onze saté kambing en nasi goreng expliciet aangaven dat we het niet te heet wilden, waren beide gerechten extreem pittig. Wij hebben allebei Indonesische roots en kunnen best wat hebben, maar bij mij liepen de druppels van mijn hoofd af en mijn vriendin at niet eens verder. De nasi nog omgeruild voor bakje slappe mie (absoluut niet vers bereid), maar de lol was er van af. Het ergste was nog de laconieke reactie van het personeel op ons advies om de pittigheid dan in ieder geval op de menukaart te vermelden. We waren echt de eersten die er iets over zeiden... En als we de rode pepertjes van de sate afhaalden, was het helemaal niet heet meer (alsof we dat niet al gedaan hadden). Dat de groene Tjendolsliertjes taai en oud waren, kon er toen ook nog wel bij. Hier komen wij nooit meer terug!

luna79 luna79 21 december 2010

Pittig Indonesisch eten geserveerd door een zeer vriendelijke bediening, top!

Chef Rob Chef Rob 21 augustus 2010

We komen hier regelmatig eten, niet afhalen, en begrijpen de slechte recenties niet. Het eten is echt goed en voldoende, en zeker niet te duur. De entourage is meer van een cafetaria dan een restaurant dus verwacht op dit vlak geen hoogvliegerij. De geroosterde spek is echt geweldig en ook de babi pedis is super, maar wel erg pittig. Stel niet al te hoge eisen aan de ambiance of de aankleding en dan kun je prima eten voor een redelijke prijs.

MJP01 MJP01 15 juni 2010

Helaas geen goede ervaringen bij Poetri Ajoe. Ik maakte laatst de fout om de Nasi Rames To Go (5 euro) per ongeluk 'Nasi rames om mee te nemen' te noemen. De dame achter de balie schepte meteen het dure meeneemmenu op en was beledigd toen ik zei dat ik voor de aanbieding buiten wilde gaan. Dit bleek een klein kartonnetje rijst met een beetje groenten en vlees te zijn. In principe voldoende, maar ik vond het wel tegenvallen dat de gebakken rijst (ipv witte rijst) bestond uit een flinke schep sambal door witte rijst. Bovendien moest ik hier een euro extra voor betalen. Zeer onsympathiek. In december heb ik hier ook afgehaald, toen moest ik het personeel vragen om meer groenten ipv enkel kokosmelk in mijn sajoer lodeh... die was namelijk in het geheel niet meer te zien. Ik ken de Indonesische keuken als een lekkere keuken met verfijnde smaken, maar dit is hier helaas niet te merken, wel een naar soort zuinigheid. Ik fiets wel een wijkje verder voor een echt lekkere afhaalindo. Jammer.

Geef zelf je mening over Poetri Ajoe