7.2
7.9

KeukenEetcafé
Openingstijden12.00-22.00

mear mear 2 januari 2012

De wijnhaven heeft vaak lekkere dagschotels voor schappelijke prijzen, maar ook de gerechten van de kaart zijn prima. Het personeel is vriendelijk.

Anoesjka Anoesjka 7 september 2011

Leuk terras, aardig personeel en het eten is een prima cafehap.

BF BF 28 juni 2011

Nadat we waren weggelopen bij een ander eetcafe waar we een uur en drie kwartier hadden moeten wachten zonder eten te krijgen, moest de Wijnhaven onze avond redden. Er waren nog een paar tafels vrij op het terras, dus het was druk. We hebben de serveerster gevraagd of het lang ging duren, want we hadden honger. Ze was erg vriendelijk en het was geen probleem. Binnen 20 minuten nadat we waren gaan zitten zaten we naar twee volle borden te kijken, zo hoort dat! Eten was simpel, maar erg smakelijk. Ze hadden (buiten het menu) maar 1 vegetarisch hoofdgerecht, maar daar ben ik aan gewend. We hebben erg lekker gegeten en zijn daarna lang blijven natafelen omdat het zo gezellig was. Bediening was vriendelijk, gezellig en zeer adequaat, zelfs toen het terras bijna vol was werden we snel geholpen. Erg leuke avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar.

Fijnproever 81 Fijnproever 81 23 februari 2011

Recentelijk hebben we hier gegeten, prijs/kwaliteitsverhouding is OK, het eten was smaakvol. De tweede etage vonden we verassend mooi t.o.v. de eerste en de begane grond.
Eén minpuntje was dat er moeilijk werd gedaan om een voorgerecht (salade) om te zetten in een hoofdgerecht dus gewoon een grote portie. Dit was echter niet mogelijk, waardoor ik genoodzaakt was dan maar een ander gerecht te nemen waar ik op dat moment minder voor voelde.

nathalie.buurman nathalie.buurman 14 september 2010

Het viel me tegen dit weekend. Het pesoneel leek zijn dag niet te hebben. Erg kortaf en chagerijnig, het eten maakte dit zeker niet goed. Hier kom ik niet meer terug

Geef zelf je mening over De Wijnhaven