6.0
7.0

1 2 3 4 ouder »

bartjantje bartjantje 30 december 2011

Gisteren weer bij het walletje gegeten. Restaurantje heeft niet veel pretenties en serveert een goede maaltijd. Op de kaart staan de gangbare gerechten, geen bijzondere verrassingen. Gisteren een carpaccio vooraf en als hoofd een varkenshaas met cognac pepersaus. Niks mis mee. Wijnkaart is wel heeel beperkt, twee witte wijnen.

bartjantje bartjantje 6 november 2011

Best wel ok. De bediening was zeer attent en we hoefden niet lang op het eten te wachten. Geen culinaire hoogstandjes, maar wel gewoon een goede hap. Jammer dat de medium ossenhaas te ver doorbakken was, zonde.

YolandaSa YolandaSa 21 maart 2011

Voor mijn werk moet ik regelmatig in de Delft zijn. Ik lunch of diner dan eigenlijk altijd bij Het Walletje aan de Burgwal, in het centrum. Parkeren kan je makkelijk in de Zuidpoort parkeergarage. Lekkere broodjes, omeletten en salades voor de lunch. Keuzemenu in de avond, altijd goed!

gr,
Yolanda

vlaamsbrood vlaamsbrood 24 februari 2011

Voortreffelijk gedineerd hier afgelopen maandagavond. Met 4 personen aan een ronde tafel met comfortabele stoelen gezeten in dit sfeervolle eetcafe. Bij het menu (driegangen met vijf keuzes per gang) is er keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Alles smaakte ons prima. De rekening maakte ons ook heel blij, de prijzen zijn hier zeer aangenaam.

j.saunders j.saunders 13 februari 2011

Gastvrij, brood dat je vooraf krijgt is geweldig,
kipsate met Vietnamese satesaus en knapperige frieten, lekker en niet duur.

h.blijkers h.blijkers 7 februari 2011

Lekker en gezellig geborreld hier afgelopen zondag. De rode biologische shiraz was heerlijk en leuk geprijsd, de biologische ananas-mint smmothie lekker fris. Bitterballen van van Dobbe erbij, wow!

Vincent75 Vincent75 4 februari 2011

Afgelopen zondag hier heerlijk gegeten: ik had een Italiaanse tomatensoep vooraf en heerlijke ravioli met spinazi als hoofdgerecht. Uitsmijter was een een heerlijk dessert: yoghurtijs met honing en walnoten, een heerlijke friszoete combinatie. Daarna nog nagenoten met een muntthee.
De kaart is heel gevarieerd, er zit altijd iets bij waar je trek in hebt. Verder heeft het restaurant een warme inrichting met leuke maritieme accenten en een vriendelijk en alerte bediening.
Als ik weer in Delft ben ga ik zeker weer! Een absolute aanrader!

javierferran javierferran 3 februari 2011

Ik lunch hier zeer regelmatig, meestal kies ik voor het bio broodje met Portugese pikante kippedijtjes, ik combineer het dan met een verse frisse muntthee, heerlijk, elke keer weer!

Inon Inon 30 januari 2011

Met 2 personen gegeten: een 12 uurtje, dat bestond uit boterhammen met een kroketje, een eitje en tomatensoep. En een verrassend lekker broodje met gebakken kippendij, lekker pikant gekruid met Portugese kruiden. De verse muntthee en de cappuccino smaakten ons ook prima. Goeie prijzen! Tot de volgende keer! ( ik kom binnenkort voor een zakenlunch)

nummerdeka nummerdeka 24 januari 2011

Zondagmiddag hebben wij hier van appeltaart mogen genieten die net uit de oven kwam. Flinke dot slagroom erbij, ik een cappuccino en m`n vriend een latte macchiato. De koffie is hier van het merk Illy, maar dat wil niet zeggen dat ie dan altijd goed smaakt: hier dus wel!

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Het Walletje