Hoewel de ‘prijs-kwaliteitverhouding hier uitstekend is’, heeft de service nog heel wat verbeterpuntjes. Zo ‘moet je soms erg veel geduld hebben’ voordat je je gerecht op tafel krijgt. Ook schort het aan ‘echte deskundigheid’. Ondanks de service kun je hier ‘lekker eten’. Neem bijvoorbeeld de ‘geitenkaas met honing en rucola’ en een ‘heerlijk malse varkenshaas met pepersaus’. Wanneer je afsluit met een ‘warme chocoladetaart’ heb je toch nog een prima avond!
Gisteren weer bij het walletje gegeten. Restaurantje heeft niet veel pretenties en serveert een goede maaltijd. Op de kaart staan de gangbare gerechten, geen bijzondere verrassingen. Gisteren een carpaccio vooraf en als hoofd een varkenshaas met cognac pepersaus. Niks mis mee. Wijnkaart is wel heeel beperkt, twee witte wijnen.
Best wel ok. De bediening was zeer attent en we hoefden niet lang op het eten te wachten. Geen culinaire hoogstandjes, maar wel gewoon een goede hap. Jammer dat de medium ossenhaas te ver doorbakken was, zonde.
Voor mijn werk moet ik regelmatig in de Delft zijn. Ik lunch of diner dan eigenlijk altijd bij Het Walletje aan de Burgwal, in het centrum. Parkeren kan je makkelijk in de Zuidpoort parkeergarage. Lekkere broodjes, omeletten en salades voor de lunch. Keuzemenu in de avond, altijd goed!
Voortreffelijk gedineerd hier afgelopen maandagavond. Met 4 personen aan een ronde tafel met comfortabele stoelen gezeten in dit sfeervolle eetcafe. Bij het menu (driegangen met vijf keuzes per gang) is er keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Alles smaakte ons prima. De rekening maakte ons ook heel blij, de prijzen zijn hier zeer aangenaam.