Vriendelijke bediening. Prijzen zijn prima. Inrichting niet al te stijlvol/up to date, maar wel leuk eten bij het open raam. Maaltijdsalade (groot) gegeten, ruim bemeten portie. Dressing was te zuur/overheersend zodat de smaak van sommige ingrediƫnten (vijgen, gerookte kip, appel, amandelen) weg viel. Leuk voor doordeweek, maar niet als je iets bijzonders wil proeven/meemaken (31 mei 2008)
Ik kom hier met veel plezier en de bediening is altijd vrolijk, de service top en heb nog nooit zo'n lekkere geitenkaassalade en wortelcake gegeten. Over de appeltaart maar niet te spreken, in een woord: heerlijk!!
Paulien
Prijzen zijn erg vriendelijk en bediening was aardig en vlot. Eten smaakte goed en portie was prima. Als je niet veel wilt uitgeven is dit een prima plek, kom zeker terug. Jammer dat er op deze zaterdagavond maar een paar tafeltjes bezet waren!