zz 24 februari 2012 | |
Wij eten hier regelmatig en het is ons nog nooit tegengevallen. Altijd gezellig druk, vaak leuke muziek, vriendelijk personeel dat ondanks de drukte erg gezellig en behulpzaam blijft. En dat allemaal voor een enorm lage prijs. |
jariaans 26 januari 2012 | |
Prijs-kwaliteit verhouding is hier top. Attente bediening zorgt ervoor dat je nooit of in ieder geval niet lang zonder drinken zit. Met name de vlees gerechten zijn een aanrader. |
mear 2 januari 2012 | |
Goede prijs-kwaliteit verhouding en een aardige en alerte bediening. Ik heb hier al meerdere malen gegeten en ben alle keren met een voldaan gevoel naar huis teruggekeerd. |
PatjeG 12 december 2011 | |
Gezellig en lekker eten voor een meer dan schappelijke prijs |
MWester 20 november 2011 | |
Leuke zaak! fijne vriendelijke bediening.
sjees_b 17 november 2011 | |
Gisteren lekker gegeten. Uitgebreide kaart, levert ook wel weer 'keuzestress', maar ik houd wel van wat opties....
sara van leeuwen 6 november 2011 | |
Gisteren bij de V als voorgerecht de gamba's en als hoofdgerecht de clubsandwich gegeten. Was allebei erg lekker en ook de bediening was goed. Ga er binnenkort zeker weer eten! |
hilkh021 27 juli 2011 | |
Als regelmatige bezoeker van dit restaurant kan ik het iedereen aanbevelen. Zeer gevarieerde kaart die regelmatig wisselt (al hoewel wij zelf heel traditioneel favoriet zijn van de uitstekende kogelbiefstuk met pepersaus). De bediening is heel alert en vriendelijk en het is er doorgaans gewoon ook gezellig. Een aanrader! |
jasperina 10 juni 2011 | |
De vegatarische lasagna was niet om door heen te komen. Teruggestuurd na 20 minuten een nieuwe lasagna. Smakeloos, net karton en ook de beloofde monzarella was nergens te vinden. 3x door medewerkers gevraagd of het naar wens was. Aangegeven dat ook de 2e maaltijd niet goed was en dat er niet geserveerd was wat er op de kaart stond. Geen reactie vanuit het personeel. Dit is voor mij de 3e keer dat het eten waardeloos was. Ga er dus niet meer eten! |
Steendam 25 mei 2011 | |
Heerlijk saté gegeten. Bediening super snel en vriendelijk. Van de zomer lekker op de boot zitten |
Geef zelf je mening over De V