Cheiron 27 juni 2011 | |
Het is altijd druk bij Song Kwae, en dat is niet zonder reden. Vlotte bediening, goede locatie en bovenal lekker eten. Zoals door anderen al gezegd; geen plek om uitgebreid te gaan tafelen, maar voor even een (smakelijk) hapje Thais eten perfect. |
pipapo 15 maart 2011 | |
De algemene beschrijving klopt perfect. Voor een snelle betaalbare hap in een gezellig echt Amsterdams restaurant kan je hier prima terecht. Jammer dat dit nog Thais genoemd wordt. Ik heb het 3 keer geprobeerd. Misschien had de kok een verkeerde bui. Drie keer oer hollandse hap met een hele stiekeme knipoog naar Thailand. Bediend worden door een Engelse student, daar is niks mis mee. Maar het past wel helemaal in het "typisch Amsterdamse gezelligheid" en niet in het authentiek lekker Thais eten plaatje. Per slot van rekening is de Febo ook "typisch Amsterdams". |
kwokk 3 januari 2011 | |
Goede prijs kwaliteit verhouding! 1 van de betere Tom Ka Kai soepen van Amsterdam! De viskoekjes smaakten ook erg goed. |
Ben van t Zand 13 november 2010 | |
Song Kwae is een heel symphatiek restaurant qua prijs en bediening. Het eten is lekker vers en alles komt vlot op tafel. Het is hier altijd lekker druk en toch krijg ik altijd een tafel. Ze hebben zelfs Som Tam Thai, de Thaise papaya salade. heerlijk. De prijs /kwaliteit verhouding is echt goed. |
Garmt vS 13 maart 2010 | |
Lekker Thais; gezellig Amsterdams. Geen franje, grote porties, niet heel verfijnd. Goede prijs/kwalitieit verhouding. |
Pietvega 10 juli 2009 | |
Buitengewoon sobere en krappe inrichting. Bediening is vriendelijk zonder poespas. Je eten staat razendsnel op tafel. Lage prijzen. De smaak van het eten is fantastisch goed! In de duurste Thai is dat niet beter, eerder minder. Na een half uur sta je weer buiten. Geen alcohol. Niet geschikt voor romantisch tafelen, maar dat had je al begrepen. |
laars040 1 juni 2009 | |
Simpele inrichting, goed eten |
Proever80648 10 april 2009 | |
Song Kwae is misschien niet de beste plek om uitgebreid na te tafelen, het eten is er fantastisch. Vooral de groene curry is een aanrader. Het eten komt ook altijd enorm snel. Gelukkig kun je na de maaltijd altijd nog uitwijken naar een gezellige kroeg op de nieuwmarkt. |
Rak 21 december 2008 | |
Met straatlengte voorsprong is dit mijn favoriete Thai van de stad. De laagdrempeligheid, kwaliteit van eten, vriendelijk personeel en prijzen zorgen er voor dat ik hier al langer dan 10 jaar kom. |
Proever76828 16 juni 2008 | |
We gaan hier met een groep vrienden vaak eten. Afgelopen woensdag weer eens aangeschoven. Prima vriendelijke bediening en heerlijk niet al te pittig eten. Dat werd ook snel opgediend. Ik had Pad Thai met grote garnalen. Echt heerlijk kruidig en veel grote garnalen erin. En de prijs is echt heel schappelijk. Altijd een aanrader, Song Kwae. |
Geef zelf je mening over Song Kwae Thai Food