karinversluis 25 maart 2012 | |
Het beste Griekse restaurant in omstreken! Wij zijn hier van de week voor het eerst met z'n vieren wezen eten. En we komen zeker weten terug. De bediening was snel, de sfeer was gezellig en het eten was super lekker. Zeker weten een aanrader! |
konin079 8 februari 2010 | |
Het eten was niet heel erg slecht, maar de borden waren lelijk opgemaakt en de rijst was werkelijk niet om te eten (papperig, te ver doorgekookt). Ik had de indruk dat de kok een dagje vrij was en dat de dames die er waren het samen moesten doen. Ik heb wel eens beter Grieks gegeten. |
Proever82444 21 januari 2009 | |
Beste Griek in Delft. Goede bediening en de eigenaar komt graag een praatje met je maken. Net zoals bij elke Griek krijg je meer dan genoeg op je bord en ook de bijgerechten zijn prima.
Proever77112 24 juni 2008 | |
De inrichting in Rhodos is van een griekse tempel, een beetje overdreven, maar wel gezellig. De sfeer is chique, en de prijzen zijn best hoog. Het eten was wel lekker, en ik kreeg wel veel vlees bij mijn lamsmaaltijd. De borden zijn mooi opgemaakt en de bediening is goed. |
Proever62386 29 juni 2007 | |
Het sfeer is niet echt wat je wil als je naar de Griek gaat, servise het gaat wel maar het eten was matig en niet mooi opgediend.
L & R 9 oktober 2005 | |
Nieuwe eigenaar(?) ik heb toch wat moeite met een eigenaar in een Grieks restaurant die niet Grieks is. Het eten is nog steeds prima, de kaart is hetzelfde gebleven. De bediening is beduidend minder, althans op de avond dat ik er was. Bestellingen niet onthouden, verkeerde gerechten serveren. Zonde want het was zo´n goed restaurant. |
Proever38974 2 oktober 2005 | |
Ik vind het heerlijk eten daar, goede bediening en leuke intieme sfeer. Ja dit is het beste Griekse restaurant waar ik ooit gegeten heb. Kom er zeker nog een keer terug |
Proever26117 22 november 2004 | |
Erg leuk! We hadden het geluk dat er live muziek was, er werd spontaan gedanst! De bediening is erg goed daar kan menig restaurant nog wat van leren! Het eten is uitstekend en de prijs??
Proever9632 20 oktober 2003 | |
Heerlijk gegeten. Het was erg druk op zaterdag, maar het eten werd op tijd gebracht en smaakte voortreffelijk.
L & R 21 september 2003 | |
Sober kun je dit echt niet noemen, het staat vol met planten, foto\'s, voorwerpen en schilderijen aan het plafond en muren. Door de verschillende zitjes doet het allemaal juist gezellig en kneuterig aan. Het eten is prima, keuze tussen schotels en aparte gerechten. De Piklia als voorgerecht is erg veel maar ook erg lekker! De bediening is zeer vriendelijk. Prima restaurant! |
Geef zelf je mening over Rhodos Grieks Restaurant