| Keuken | Indonesisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
‘Voor het eten kom je hier graag weer terug’. De ‘authentieke gerechten’ bestaan uit ‘typisch Indonesische ingrediënten zoals petehbonen en jackfruit’. ‘Vooral de uitgebreide rijsttafel heeft een goede prijs’, maar ook de andere gerechten zijn ‘van hoog niveau’. Nu de zaak net verbouwd is, lijkt het al helemaal ‘alsof je op vakantie bent in Jakarta’. Het nieuwe interieur is ‘modern en sfeervol’ en ‘zeker een grote verbetering’.
peclo 8 februari 2012 | |
Bediening goed, eten goed (beetje lauw hier en daar), ambiance goed, muziek mag wat gevarieerder |
Proever77379 1 januari 2012 | |
De rijsttafel "Redjeki" is buitengewoon slecht !!!
OvdM 29 augustus 2011 | |
Eten uitstekend, maar ... plinke, planke, plonke, fijne en zachte en tergend langzame gamelanmuziek op de achtergrond, maar de bediening ... idem dito: langzaaaaaaam!. Leest Redjeki de IENS beoordelingen wel? Om 19.30 u. arriverend in een bijna leeg restaurant en pas op 21.05 u. de maaltijd geserveerd krijgen (6 pers.) is echt 'iets te laat'. Paar keer naar de bar om drankjes te bestellen. Herhaaldelijk wat vergeten te brengen.
jerommeke 15 mei 2011 | |
We zijn hier al een paar keer geweest. Eten is meestal op orde, niet bizonder. Bediening is extreeem vriendelijk, maar niet professioneel. Er wordt nog wel eens iets vergeten. We komen er graag terug, maar het moet wel allemaal iets beter worden. |
atilburgs 5 november 2010 | |
Gewoon goed eten. Niet speciaal maar lekker |
Geef zelf je mening over Redjeki