De Prinsenkelder over zichzelf

De Prinsenkelder is gevestigd in de gewelven van het Prinsenhof in het centrum van Delft. De historie van het complex gaat terug tot 1300. Wij voeren een traditionele à la carte kaart en wisselende 3- en 4 gangen keuzemenu's met meer trendy gerechten waarin ook rekening met seizoensgerechten wordt gehouden. Recent zijn ook de sfeer bepalende verlichtingen vernieuwd.

ActiviteitenRestaurant, Catering, High tea
KeukenFrans & Internationaal
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje Eurotoques

27 december 2012

Leuke kerstavond hier gehad. Is natuurlijk een mooi historisch pand. De bediening is zeer actief en attent. Ze zorgen voor de basis voor een goede sfeer. Het eten is goed, het is niet erg verrassend. De porties zijn wel erg groot. Een restaurant wat zeker de moeite is om langs te gaan.

Gegeten op: 25 december 2012.
Pierredelamontagne
Pierredelam...
Meesterproever

29 juli 2012

Geweldig restaurant in historisch Delft met vriendelijke bediening volgens de etiquette en super heerlijke gerechten op mooi serviesgoed èn een met linnen gedekte tafel.
Een echte aanrader!

Gegeten op: 27 juli 2012.
vriendinnenclub
vriendinnen...
Proever in spe

18 juli 2012

Mooi weer lekker buiten gezeten . Super bediening keurig netjes.
Geweldige sfeer zowel binnen als buiten.
Alleen viel het eten tegen weinig en zeer taai. Jammer maar desondanks toch een leuke avond gehad.

kantklossen
kantklossen
Topproever

17 juli 2012

Ik vind het persoonlijk een beetje een tuttige bedoeling, maar het eten is ge-wel-dig. Leuke gerechtjes ook voor de vegetariërs.

mear
mear
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

27 mei 2012

Sympathieke, niet opdringerige bediening. Uitstekende keuken in een smaakvol ingericht en zeer sfeervol restaurant. Een echte aanrader.

ToosenHans
ToosenHans
Proever in spe

Alle 17 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over De Prinsenkelder

Schrijf hieronder je recensie over De Prinsenkelder. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zaterdag17:30 - 21:30
Diner15:00 - 00:00