6.8
6.8

KeukenJapans
Openingstijden15.00-23.00

‘Vooral als je aan de bakplaat eet is dit een leuk restaurant’, dan ‘voert de kok namelijk allerlei kunsten uit tijdens het koken!’ De rest van het personeel laat echter geen spetterende indruk achter. ‘De bediening is soms onvriendelijk’ en zou best wat persoonlijker mogen omgaan met ‘vaste klanten’. Als je alleen gaat voor het eten word je niet teleurgesteld, ‘de gerechten zijn lekker en gevarieerd’. Over het algemeen serveren ze hier ‘goed Japans eten voor niet al te veel geld’.

Lekkeretenmetmij Lekkeretenmetmij 15 december 2011

Vorige maand hier het all you can eat concept uitgeprobeerd, na alle andere restaurants te hebben uitgetest. Wat mij betreft is dit de beste sushi die je in Haarlem kunt krijgen met dit concept. Ondanks dat we bijna alleen zaten was de bediening toch een aantal bestellingen vergeten. Klein minpuntje. Verder was het ok, het gaat om het eten uiteindelijk.

Minigies Minigies 14 december 2011

Wij hebben hier vrijdag 09-12-2012 gegeten. Het eten moet ik zeggen was weer heerlijk. Toen we klaar waren met eten en ik mijn benen even ging strekken liep er opeens een rat onder mijn benen langs. Het commentaar van de bediende was dat het een oud pand is. Tja maar hoe zit het dan met de hygiene? Ik hoef hier niet meer te eten ondanks dat het eten er altijd goed is. De bediening kan wel een cursus vriendelijkheid krijgen.

LindaVerkooij LindaVerkooij 27 november 2011

Het eten is echt zalig! Kies wel een menu aan de bakplaat, puur vermaak en écht lekker Japans eten. Jammer dat ze nu ook het all you can eat concept hebben overgenomen van goedkopere concurrenten.
Gisteren hier gegeten en het eten was prima, maar er was te weinig personeel, waardoor we een uur (!) moesten wachten op ons voorafje, niet fijn als je met drie kinderen komt eten! Het was echt veel te druk voor het aantal koks dat aan de bakplaten nodig was. De bediening kan wel wat klantvriendelijker. Al komen ze tussendoor maar even zeggen dat het wat langer duurt, maar dat kon er niet vanaf helaas...

vandenb vandenb 10 november 2011

Goed Japans eten, niet heel uitgebreid. Het leuke is dat je aan de plaat eet en dat ze het voor je neus klaarmaken. Het enige nadeel is, is doordat je aan de plaat eet, je minder goed met elkaar kan praten.

Toetie Toetie 9 oktober 2011

Als vanouds een lekker tepanyaki menu genomen. Volgende keer gaan we zeker ook eens het ´all you can eat´ principe uitproberen. We zagen zo veel lekkers voorbij komen! Wel een tip voor de bediening, zorg voor wat meer glimlachen en swung, want op dit moment komt het wat chagrijnig en ongeïnteresseerd over.

Geef zelf je mening over Nagoya