1 2 3 4 ouder »

chantal5 chantal5 29 februari 2012

Heel druk en klein restaurant. Je zit haast bovenop elkaar.

De verse tomaten-groentensoep was meer oranje knoflooksoep. Het 'boerenbrood' wat bij de soep zat was oud.
De ciabatta was knetterhard en je kon er met je mes bijna niet doorheen komen.
Bij de salade waren de gegrilde groenten zuur.

Al met al een grote teleurstelling na de zeer belovende berichten hier.

Theresa Theresa 29 februari 2012

De omgeving is sfeervol en de gerechten zijn smakelijk, daar geen slecht woord over. De bediening laat alleen te wensen over.

Wij hadden een high tea voor twee personen rond half 12. Het was dus niet druk bezet. Na de eerste twee gangen, duurde het wel erg lang, meer dan een half uur dat er niemand verscheen. Wij hebben geen ervaring met dit soort menu, dus ik wist niet precies wat er gaande was of dat iets tijd nodig had. Toen uiteindelijk niemand van de bediening kwam informeren, probeerde ik de aandacht te trekken van een meisje achter de bar. Zij kwam met een aarzeling en keek mij vragend aan. Ik vroeg of we nog meer thee konden krijgen ondertussen als we toch moesten wachten. Ze begreep het niet en ik legde uit wat we daar zaten te doen en gegeten hadden. Toen snelde ze terug en kort hierop werden pas de scones gebracht en daarna de hartige hapjes. Waarschijnlijk waren ze ons vergeten, maar hier volgde geen gepaste reactie. Met al hebben we daar iets meer dan anderhalf uur gezeten.

Het eten was goed , maar de bediening is in het algemeen jong en lijkt niet ervaren in hoe ze klanten op hun gemak kunnen stellen en dat betreur ik.

Niki21 Niki21 4 februari 2012

Heerlijke verse en home made producten. Taarten, scones, brownies, cake het ruikt er heelijk! Voor de lunch kun je hier goed terecht, ook voor koffie/thee (hoge kwaliteit) met wat lekkers een aanrader dus. Alles is met zorg en aandacht gemaakt en met een ontspannen sfeer kun je er goed zitten.

Niki21 Niki21 16 januari 2012

Heerlijke verse en zelfgamkaate producten. Een aanrader om te gaan lunchen of wat te gaan drinken met een lekker stuk home made taart/cake erbij! Gezellige sfeer!

Proever75845 Proever75845 16 juli 2011

Heerlijke scones!

laulau laulau 14 juni 2011

Heerlijk verse producten, prettige sfeer, vriendelijk personeel. Al de keren dat ik hier heb geluncht is het mij uitstekend bevallen.

Colette&Frank Colette&Frank 14 april 2011

Heerlijk verse producten, veel biologisch en seizoensgebonden. Frisse opmaak van de boren, goede porties en lekker! Een zaak om vaak te eten. Ook de drankjes (sapjes) zijn vers en de thee en koffie is van hoge kwaliteit.
Enige minount is dat het vaak erg vol is en een kleine zaak, dus dan komt de drukte erg op je af. Maar het eten is de moeite erg waard.
Ook met dieetwensen kun je hier prima terecht en wordt een gerecht aangepast naar je wens.

smaak en sfeer smaak en sfeer 7 oktober 2010

Wat hebben we hier lekker geluncht! De taarten waren echt heerlijk, origineel en duidelijk vers en met zorg bereid. Broodjes puilden uit van het beleg, veel groente op de borden en er hing een ontspannen sfeertje in de kleine zaak. Goedkoop is het niet maar hier komen we zeker terug voor een late zaterdaglunch

MahnaMahna MahnaMahna 30 september 2010

Als verrassing voor mijn verjaardag gingen we hier ontbijten, na de goede verhalen hier op Iens. We waren wat aan de late kant voor het ontbijt, maar dat gaf niks zo hadden we lekker het rijk voor ons alleen. De clubsandwich was echt heerlijk en lekker veel, we konden de Roald Dahl's chocoladetaart ook echt niet weerstaan en hebben er heerlijk van gesmuld. Je proeft echt dat alles met liefde is gemaakt en dat het dagvers is. De sappen waren ook overheerlijk. Hier wil ik wel vaker een ochtendje doorbrengen!

moaik moaik 17 maart 2010

Knus lunchtentje met een prettige en alerte bediening. Zeer smaakvol glutenvrij taartje gegeten met fijn geurig theetje. Zeker een aanrader en ben dan ook van plan om nog eens terug te komen!

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Juni Ontbijt en Lunch