Devi 30 september 2011 | |
Heerlijk Hollands eten voor een zeer schappelijke prijs en altijd dezelfde prima kwaliteit,heerlijk als je zelf geen tijdhebt om te koken. |
Petrouschka 12 december 2010 | |
Ouderwets lekkere Hollandse pot! Wat kom ik er graag. |
Astrid B. 5 november 2010 | |
Een gezellig huiskamersfeer-restaurantje. Veel "stamgasten" die er al jaren komen. Bediening is altijd vriendelijk. Het eten is heel smakelijk. "Vooroorlogse" prijzen hanteren ze hier. Kortom een plek om heerlijk te eten en dat doen wij ook regelmatig.
garnaaltje 3 november 2010 | |
Wat een heerlijke ontdekking! Wij gaan hier nu regelmatig heen want dit is geweldig: Supervriendelijke bediening ook. Door de drukte kan de service nog wel eens wat traag zijn, maar dit wordt dubbel en dwars goed gemaakt door het fantastische eten! Ook lekkere wijn! |
kaas 27 mei 2010 | |
Gezellig klein restaurantje. We hebben er er heerlijk gegeten voor erg weinig geld. Bediening was wel wat traag. |
petertje 1 september 2009 | |
Als je hier binnenkomt, lijkt het net of je op een gezellig verjaardagsfeestje bent beland. Leuke sfeer, veel stamgasten en het belangrijkste: uitstekend eten voor een lage prijs, vooral het runderlapje is niet te versmaden. |
Dr. Bastiaan 20 juni 2009 | |
Zeer gezellig restaurant met heerlijk eten, tenminste als je van grootmoeders keuken en een huiselijke en zeer vriendelijke bediening houd. Geweldige prijs kwaliteit verhouding. Het is van binnen niet erg luxe (qua inrichting en sfeer), maar wel knus en apart genoeg om eters van een uiteenlopend pluimage aan te trekken (van alleenstaande oude mannetjes tot yuppen). Je moet hier echt een keer hebben gegeten, een aanrader! |
JJMeijer 28 februari 2009 | |
Dit is een ervaring die je zeker een keer hebt moeten beleven. Het restaurant is niet opvallend van de buitenkant, maar zodra je binnen bent komen lopen daalt de gemoedelijk nostalgie over je heen. Het is alsof je bij je oma op bezoek bent, die een van haar oud hollandse gerechten voor je klaar maakt. Het menu bestaat grotendeels uit de keuze tussen verschillende soorten vlees met daarbij een groente naar keuze, en de keuze tussen gokookte of gebakken aardappelen. De prijs die ze vragen voor deze gerechten is erg goed, en je ziet hier dan ook een heleboel vaste klanten die meerdere keren per week hier te vinden zijn. De bediening is erg aardig en behulpzaam. Dus als je even terug wilt naar toen was geluk nog gewoon tijden, op z'n amsterdams, dan is dit je restaurant. |
Proever64107 7 oktober 2008 | |
Lekker gegeten voor een schappelijk prijsje!
Proever61863 2 september 2008 | |
Gezellig en goed eten in deze uitgeholde woonkamer. Vooral de runderlapjes...hhhmmm jummy jummy |
Geef zelf je mening over Hap Hmm