‘Alle gerechten verdienen een grote pluim!’ Gasten vinden het ‘een ware traktatie’ om hier te dineren. Logisch, want voor ‘de spannende combinaties’ zijn alleen ingrediënten gebruikt van ‘hoge kwaliteit’. Slechts een enkeling spreekt over ‘eenvoudige, vlakke smaken’, andere proevers ‘vinden de gerechten tongstrelend’. De wijnen verdienen bovendien een speciale vermelding en het personeel ‘weet hierover veel te vertellen’. De bediening gedraagt zich sowieso voorbeeldig, ‘bijzonder attent maar toch op afstand’.
Na een paar jaar weer eens bij Papermoon gegeten, en weer niet teleurgesteld. Ruime opstelling van de tafels, een lekker overzichtelijke menukaart, en met het Snoepmenu laat je lekker alles over aan de kok.
Leuk en informatief vond ik de uitleg over de gerechten. De kinderen (14, 15 en 16) waren duidelijk onder de indruk. En erg lekker, dat is het belangrijkste.
Prijs/kwaliteit is goed. Niet echt goedkoop maar redelijke prijzen (bijv voor de frisdrank).
Al met al een geslaagde moederdag
Wat een feestje is het toch iedere keer weer om hier te mogen gaan eten! Al meerdere malen hier geweest maar met het snoepmenu nog nimmer hetzelfde gerecht gegeten. De gerechten zijn met liefde gemaakt, dat zie je én proef je overduidelijk. De bediening is zeer attent, bij elk gerecht en passend glas wijs met een enthousiaste en interessante uitleg, mensen met verstand en liefde voor hun vak. Als je echt een avondje uit wil, in een leuke sfeer met heerlijk eten én voor een betaalbare prijs is de Papermoon een aanrader!
Zeer regelmatig kom ik eten bij restaurant Papermoon en steeds weer weten ze zichzelf te overtreffen! Gisteren heerlijk een 3 gangen snoep-menu gegeten en heerlijke bijpassende wijnen gedronken. En wat is het leuk om te zien dat de gasten ook op dinsdagavond het restaurant weten te vinden. Ga zo door!! Ik kom heel snel weer terug voor al dit lekkers.
Wezen eten omdat mijn vriend 60 jaar was geworden heb er goed gegeten goede sfeer en lekkere gerechten een smaak volle huiswijn waarvan het eerste glas witte wijn iets te weinig was gekoeld het volgende was beter goede bediening die het nodige wist te vertellen over de gerechten ga hier zeker nog eens terug komen.