We bestellen onze spareribs hier al jaren.
Tot gisteravond!!!
We bestellen al jaren het MINI-MENU spareribs, dat wil dus zeggen, alleen spareribs met saus zonder patat/salade,tenminste zo was het al die jaren.
Tot ik gister weer eens dacht, ik ga lekker spareribs bestellen bij de Nijl.
Ik bellen...........hallo meneer ik wil graag 3 MINI MENU'S Spareribs, zoals ik het dus al jaren bestel.
Nou wij wachten en ja hoor daar kwamen de spareribs, MET PATAT EN SALADE.
Ik gelijk bellen natuurlijk, en uitgelegd dat de bestelling niet klopte.....Nou je had die mongool moeten horen met zijn grote bek.....Ik moest dus zeggen dat ik geen patat en salade wilde bij een mini menu.
Toen ik gewoon uitlegde dat ik al jaren MINI MENU bestel, en dat ik dat nog nooit gezegd had bij alle eerdere bestellingen, bleef hij maar herhalen dat ik toch echt duidelijk moest maken, dat ik geen patat en salade wilde.
Voor mij nooit meer de Nijl
De laatste tijd is het daar al een zooitje,want er gaat altijd wel iets mis, verkeerde sauzen, koud eten, verkeerde smaak, verkeerde menu's noem het maar op.
Als je nou toch nog wil bestellen bij de Nijl, spreek dan duidelijk via de telefoon de prijs af, want die is ook altijd anders, de laatste 5 keer had ik het idee dat de bezorger de prijs bepaald?????
Nogmaals nooit meer de NIJL!!!!!!!!!!!! |