Gisteravond voor het eerst gegeten in dit restaurant. Het eten wordt op een rechaud opgediend zodat het eten warm blijft. De Surinaamse nasi goreng smaakte zoals het smaakte. De geroosterde kip was knaperig en mals en wordt opgediend met kouseband. En de tjap tjoy was lekker vers en knapperig. Jammer dat ze maar een soort groente tjaptjoy hebben. Hadden ze meer keuze aan groenten, dan was het zeker uitstekend.
Al jaren haal ik hier 1x per week eten en ook uit eten doen we hier. Altijd gezellig, de bediening is er vriendelijk, het eten is er heerlijk voor ook nog eens een geweldige prijs! Ze bestaan al meer dan 25 jaar, dat wil toch wel iets zeggen.
Bij dit restaurant liever alleen afhalen! Het eten op zich is redelijk, maar de service is beneden peil. Zowel in het restaurant als bij het afhalen zeer klantonvriendelijke personeel. Hebben waarschijnlijk nooit geleerd hoe je mensen moet groeten en meestal verstaan ze je ook niet eens! O ja, liever niet teveel drinken want de wc\'s zijn echt smerig!! Smakelijk eten, zou ik zeggen...