KeukenHollands & Pannenkoeken / Poffertjes
Openingstijden09.00-17.30, vr tot 21.30

leohoe leohoe 24 april 2011

Deze week met het heerlijke zonnige weer wilden wij een terrasje pakken, bij Mr Cocker zag het er gezellig uit en wij streken daar neer. Op de kaart zag ik een heerlijke (dachten wij) coupe met boerenjongens en veel pistache ijs. Toe de coupe arriveerde zag het er alleen maar bruin uit met een soort bruine drap onderin. Ik zag geen pistache ijs. Toen ik de serveerster hierop attendeerde nam ze de coupe weer mee naar binnen om even later naar buiten te komen met dezelfde coupe met de mededeling het is boerenjongens ijs en er zit wel pistache ijs in. In haar bijzijn de coupe omgespit maar geen pistache ijs en zij weer met de coupe naar binnen. Maar ze kwam weer met dezelfde coupe naar buiten. Toen werd het me teveel en ik ben zelf naar binnen gegaan, want dit is een form van verlakkerij!!! op de foto zie je heel veel pistache ijs, maar in de coupe mooi niks, ze wilden mij nog wel een andere aanbieden, maar vooral door de onhebbelijkheid van de chef wenste ik dat niet te nemen en ik wilde voor deze troep ook niet betalen. Dus ik heb voor mijn vrouw haar jus d'orage netjes betaald. Maar wat een slechte SERVICE. Hier komen wij dus nooit meer. Want je wilt tenslotte waar voor je geld zowel voor het product als voor de service. Beiden een dikke onvoldoende!

1978 1978 27 november 2009

Het eten was ok maar toen ik een erg lange haar in mijn hamburger tegen kwam was ik meteen klaar met eten.. Nadat ik er wat van zei werd wel aangeboden om een nieuwe te maken waarvoor ik heb bedankt omdat mijn honger over was.. Ik heb de volledige prijs moeten betalen.. Het is er niet duur maar voor een hamburger met haar betaalt niemand graag..

.Suus. .Suus. 28 juni 2009

Ik kom regelmatig bij Mr. Cocker. Meestal bestel ik de ham/kaas tostie of de poffertjes.
Het eten is altijd goed, maar de bediening wisselt. De ene keer moet ik lang wachten en de andere keer staan ze binnen 1 minuut aan m'n tafel. Maar over het algemeen prettig,

Proever30292 Proever30292 21 februari 2005

Ik kom er regelmatig en sinds er een nieuwe eigenaar is kan ik eigelijk niets slechts noemen! Alles is goed geregeld het eten is er heerlijk en met name de poffertjes doen het goed. Ook merk ik dat zij veel vaste klanten hebben want ik kom er dagelijks de zelfde mensen tegen dit betekent vast iets toch?

Proever16113 Proever16113 16 maart 2004

Een keer geweest, de broodjes gezond waren niet te eten. Ze zeggen verse ingredienten te gebruiken, maar de kaas was hard en de sla oud. Verder is de sfeer in het restaurant kil en oingezellig. Ook de bediening werkte niet mee, Voor mij de laatste keer Mr. Cocker

Geef zelf je mening over Mr Cocker