| Keuken | Brasserie |
| Gemiddelde menuprijs | €21.00 |
| Openingstijden | 09.00-21.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Robbin 22 maart 2012 | |
Dinsdagavond heerlijk gegeten met mijn man en kinderen. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen en mijn kinderen vermaakte zich de hele avond met een kleurplaat die zij kregen. Mijn man en ik hebben genoten van de dagschotel en de kinderen van hun kindergerecht. Ik vond de sfeer en de bediening uitstekend! We komen zeker nog eens terug |
B-Tor 14 maart 2012 | |
we komen zelf niet uit het westland, maar als we dan naar familie gaan gaan we altijd even de lekkerste sandwich halen die er bestaat met kip en focacciabrood!!!! En we komen niet natuurlijk een alleen voor de sandwich, maar ook altijd voor de gezelligheid. |
FemkevdZ 29 februari 2012 | |
Echt een aanrader voor een gezellig avondje uit eten! Heb hier vorige week erg lekker gegeten. Tip: neem de ossenhaas. De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. |
Martijn80 29 februari 2012 | |
Lekker eten en een uitstekende service. Je kunt er ook prima een biertje drinken 's-avonds. Er heerst een gezellige en ongedwongen sfeer. Prima tent! |
YvonneV 29 februari 2012 | |
Gezellige sfeer en leuke bediening!
Geef zelf je mening over Mirell