KeukenHollands & Brasserie
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Doornroosje Doornroosje 13 september 2011

Zeer vriendelijke bediening en heerlijke gerechten sieren het menu. De koffie is de lekkerste van Delft.

lowpostz lowpostz 21 maart 2011

Een gewone eetcafe met redelijk veel ouderen die er verblijven, dichtbij de winkelcentrum en met een verzorgingstehuis in de buurt. Het eten is goed verzorgd en bediening is er vriendelijk.

BAMBI BAMBI 22 augustus 2009

UITSTEKEND IN ZIJN CATEGORIE WEL TE VERSTAAN!!Men serveert er de lekkerste eenvoudige traditionele schotels en broodjes van 's ochtends 9 uur tot 's avonds 9 uur. De bediening is unaniem supervriendelijk en attent en persoonlijk getint. Het absolute hoogtepunt in mijn leven is hun PANNA MONTATA met een megaberg slagroom van sublieme kwalitiet,en ik durf als proefondervindelijk kenner te beweren: de beste van Nederland!!Ook hun huisgemaakte kroketten zijn top!De porties zijn zalig groot en aantrekkelijk om te zien, de kaart zeer uitgebreid.De ambiance is voor in een winkelcentrum redelijk gezellig te noemen(bijzonder zijn de plafondtegels)het publiek is een schilderachtige afspiegeling van ''kansarm'' Nederland,bestaat grotendeels uit al dan niet voortrollende bejaardend, gehandicapten, allochtonen en opgedirkte ordi's, het is tevens zeeeeer hondvriendelijk, wat dus zeker 10 pluspunten waard is. Je vermaakt je er op het terras in de overdekte hal kostelijk door alleen al te observeren, het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat er een opaatje zit te eten met een knipperend fietslampje bovenop zijn petje gezellig meedeinend op zijn kauwende hoofd.

BAMBI BAMBI 22 augustus 2009

UITSTEKEND IN ZIJN CATEGORIE WEL TE VERSTAAN!!Men serveert er de lekkerste eenvoudige traditionele schotels en broodjes van 's ochtends 9 uur tot 's avonds 9 uur. De bediening is unaniem supervriendelijk en attent en persoonlijk getint. Het absolute hoogtepunt in mijn leven is hun PANNA MONTATA met een megaberg slagroom van sublieme kwaliteit,en ik durf als proefondervindelijk kenner te beweren: de beste van Nederland!!Ook hun huisgemaakte kroketten zijn top!De porties zijn zalig groot en aantrekkelijk om te zien, de kaart zeer uitgebreid.De ambiance is voor in een winkelcentrum redelijk gezellig te noemen(bijzonder zijn de plafondtegels)het publiek is een schilderachtige afspiegeling van ''kansarm'' Nederland,bestaat grotendeels uit al dan niet voortrollende bejaarden, gehandicapten, allochtonen en opgedirkte ordi's, het is tevens zeeeeer hondvriendelijk, wat dus zeker 10 pluspunten waard is. Je vermaakt je er op het terras in de overdekte hal kostelijk door alleen al te observeren, het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat er een opaatje zit te eten met een knipperend fietslampje bovenop zijn petje gezellig meedeinend op zijn kauwende hoofd.

Geef zelf je mening over Mirell

Maandagvan 9:00 tot 20:00
Dinsdagvan 9:00 tot 20:00