Kwamen hier al jaren geleden maar de zaak ging zienderogen achteruit ook qua eten.
Sate word in de frituur gebakken en de anijs overheerst in de nasi rames.Pindasaus is snackbar smaak.Eigenaar is popie jopie en heeft dat zeker tegen bepaalde klanten voor de rest vaar arrogant.Voor ons de laatste keer.Genoeg betere en echte toko's in Den Haag.
De echte Indonesische keuken, waar elk gerecht zijn eigen smaak heeft. Dus zoals het hoort. Ome Jan en Fenny heten iedereen altijd hartelijk welkom en ja, soms moet je ff langer wachten. Dat betekent wel dat je maaltijd vers bereid wordt. Onze favoriet Nassi Goreng Hong Kong of Djawa, maar de sateschotel of de garanalenschotel, fingerlicking lekker !! Marja en Hans
Ook wij eten al jaren uitstekend bij Mirasa. Vrijdag weer een heerlijke Nasi Goreng Djawa. En ja: goed eten kost tijd. Mirasa hoort tot onze favorieten "Slow Food" (avondvullende maaltijd, het wachten waard) -> bij Ome Jan is het altijd prima onthaasten.
In het verleden al goed hier gegeten en wederom eergisteren genoten van de rijsttafel. De zaak is aardig opgeknapt (alle oude geld biljetten zijn van de muur) en opgefrist. Wellicht dat de personeelsbezetting wat aandacht nodig heeft: als het bij de afhaalbalie druk is dan is het wat langer wachten in het restaurantgedeelte. Helaas was de tjendol op maar was er wel een heerlijke kelapa mudah.
Laatst wat gehaald bij deze toko. Niet te geloven hoe onvriendelijk dat ging, vanwege de norse eigenaar (uit de hoogte). Ook nog eens lang wachten in een vooroorlogs ogende zaak wat abominabel slecht eten presenteert: niet warm, als prutje bij elkaar gegooid in een bak en eenvoudigweg niet wat ik versta onder Indonesische keuken. Dit is daarom absoluut geen goede Indo. Er zijn in de buurt veel betere en als we in heel Indo-stad Den Haag kijken, vind ik zeker nog velen meer die beter eten op tafel zetten voor dezelfde prijs. Deze nooit meer!