| Keuken | Indonesisch |
| Gemiddelde menuprijs | €8.00 |
| Openingstijden | 09.00-18.30, ma vanaf 12.00, za tot 17.30, do tot 21.00, zo gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
tijger10 7 maart 2012 | |
Ondanks dat het een winkel anex eethuis is, is het eten meer dan heerlijk. Alles smaakt zoals echt indisch eten moet smaken. Verukkelijk. Wij bestellen heel vaak longtong istemewa en tahu pedis en natuurlijk de overheerlijke sate kambing. Als het zo uitkomt gaan we iedere week wel langs. |
smilewing 21 december 2011 | |
Zoals eerder opgemerkt niet echt een restaurant, maar wel een prima keuken met goede, verse producten van een prima kwaliteit.
bourgondier43 15 oktober 2011 | |
Is niet echt een restaurant, meer een afhaal toko, maar voor een snelle hap tijdens het winkelen prima. Eten is echt lekker, alleen jammer dat er tegenwoordig doperwtjes door de nasi zitten. Hoort er m.i. echt niet in, maar waarschijnlijk vinden de "Hollanders" dat lekker. Jammer... niet doen. |
Proever33679 1 februari 2009 | |
Het eten smaakt wel lekker, maar men heeft de neiging je meer aan te willen smeren dan waar je oorspronkelijk voor kwam. Als je daar dan in trapt en vervolgens een redelijk hoge rekening gepresenteerd krijgt dan voel je je enigzins bekocht. Ze zijn dus niet echt voordelig. |
kokskeus 22 november 2008 | |
Een restaurant mag je het niet noemen....Hooguit geschikt voor een snelle lunch of zo....Maar dat eten! ..Geweldig in een woord. Wij halen hier nu al jaren onze Indonesische gerechten en zijn er dol op. Opvallend is de constante kwaliteit. Kortom, een aanrader van jewelste. |
Geef zelf je mening over Menuet