| Keuken | Indonesisch |
| Openingstijden | 17.00-21.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
hansendona 11 maart 2012 | |
In een heel huiselijke sfeer lekker eten, we komen hier heel erg graag en we komen ook heel vaak. Sam maakt dat je je gelijk helemaal thuis voelt. En het eten? Prima, wie van pittig houdt moet de ati of udang pete nemen! Overheerlijk! De sate kambing kun je me voor wakker maken.Selamat makaan. |
PatrickOonk 24 november 2011 | |
Klein restaurant in een woonwijk. Huiselijke indische entourage. Heerlijk eten en bijzonder vriendelijk en attent personeel. |
sophiekoek 12 oktober 2011 | |
Heerlijke uitgebreide rijsttafel in een klein authentiek Indonesisch restaurant. Diverse gerechten, mooie porties en er wordt goed rekening gehouden met dieetwensen. De bediening is zeer vriendelijk en correct. Ook de eigenaar is vaak aanwezig en neemt de tijd voor een praatje. Parkeren is geen probleem en tram 6 stopt vlakbij. Aanrader! |
Barnabas 29 mei 2011 | |
Authentiek Indonesisch restaurant. Vriendelijke eigenaar. Heerlijk eten. Het is echt net of je in Indonesiƫ bent. Aanrader voor iedereen die een avondje weg wil in eigen stad. Jaren 60 Interieur geeft je gevoel voor de geschiedenis van Indonesiƫrs in Nederland. |
SusanMaurice 22 december 2010 | |
Bedompt restaurant, gecombineerde western/indo stijl qua decor en allesbehalve snel en hip. Het eten is niet bijzonder. Wel vriendelijk personeel. Makkelijk parkeren voor de deur, midden in een woonwijk. |
Geef zelf je mening over Mekar Sari