Perfecte service! Super personeel 1 voor 1! Eten is zeer goed en altijd weer iets nieuws! Amuses zijn ook altijd een genot voor de fijnproever. Echt eten zoals eten bedoeld is met service van een top nivo en kennis van zaken! Zeer zeker voor meerdere herhalingen vatbaar! Sfeer is prachtig, mooie openhaard, klassieke tafels, mooi bestek, alles klopt!
Klassiek Franse keuken met uitstekende wijnkaart in een professionele maar ook warmhartelijke ambiance. Locatie is rustig in het groen met royale terrassen en.. altijd parkeerruimte. Kwaliteit is constant goed.
Voor een familiedineetje een perfect restaurant met een dagdriekeuzenmenu in een gezellige oude boerderij met knappend haardvuur in het bos. Niet trendy, klassieke franse keuken. Attent prettig personeel. Geschikt voor jong en oud en de hond mag mee. Eén minpuntje; het zou iets minder prijzig mogen zijn.
Ik kom hier bovenal voor de keuken. Daarom heb ik genoten van het menu: aardappelsalade met zalm, runderboullion, boeuf Stroganoff en Siberische ijstaart bijgestaan door een krachtige rose uit de Elzas. En vooral de attente bediening blijft een traktatie!
Met 4 personen heerlijk gegeten in de gemoedelijke sfeer van deze oude boerderij.
Waar we ons omringd wisten door vaste, wat oudere gasten.
De bediening was keurig en heel vriendelijk, de 3 gangen werden goed verzorgd gepresenteerd. De Chateau Briand naast onze tafel geflambeerd en verder klaargemaakt. Dat maak je niet vaak meer mee in een restaurant en gaf ons , mede door de klassieke wijze, waarop de gerechten op het bord waren gedrapeerd, een nostalgisch gevoel.
Het was heerlijk en we hebben ontspannen kunnen genieten.
Onze wijnkeuze was een succes.
Alles paste bij de inrichting, weer even apart om mee te maken. Terug in gedachten naar vroeger .