74 recensies

1 2 3 4 ... 8 ouder »

11 mei 2013

Al jaren kom ik bij Theehuis Rhijnauwen, ik heb dan ook al eerder een (zéér positief) stukje geschreven over dit pannenkoekenhuis. Echter, er moet mij iets van het hart: De prijsverhoging die onlangs is doorgevoerd gaat mij iets te ver. Een pannenkoek "Madame Amelisweerd" voor €14,20 vind ik wel erg heftig, zeker als deze pannenkoek opeens met Ben & Jerry's vanille ipv Ben & Jerry's chunky monkey wordt geserveerd. Verklaring van de bediening: "het vanille-ijs moest op" hmmm. Ik ben bang dat ik ondanks deze prijsverhoging gewoon blijf komen, wel hoop ik dat ik door deze prijsverhoging voortaan minder lang hoef te wachten op een plekje.

Gegeten op: 22 april 2013.
smulpaap1978
smulpaap197...
Meesterproever

4 mei 2013

De locatie is prachtig. Vandaag met een gezelschap gegeten. De pannenkoek naturel smsakte een beetje melig.
Helaas gaat de keuken om half negen al dicht en de bar om half tien. De inrichting vond ik niet mooi. Grote spots met lelijke schilderijen. Jammer waarom niet wat meer aandacht voor kwaliteit besteed.

Emile1404
Emile1404
Proever in spe

16 april 2013

Op deze zaterdagmiddag heb ik mijn verjaardag in Theehuis Rhijnauwen gevierd met 'theefeest' voor de volwassenen en pannenkoeken voor de kinderen, totaal 37 mensen. De locatie was erg gezellig versierd, ik voelde me echt jarig! Hartelijk dank daarvoor. Mijn gasten vonden de hapjes erg lekker. Op deze manier kon ik mijn verjaardag een keer voor alle vrienden en familie vieren. Het was een geslaagd feestje.

Gegeten op: 13 april 2013.
Margriet78
Margriet78
Proever in spe

2 april 2013

Je kunt hier heerlijke pannenkoeken eten, vooral lekker na een wandeling in de mooie omgeving. De bediening is altijd heel gastvrij, vriendelijk en vlot, ondanks de drukte. Complimenten!

Gegeten op: 31 maart 2013.

30 maart 2013

Ja, het is hier soms heel druk maar het is een fantastische locatie, de ezeltjes zijn schattig, op de veranda in een schommelstoel onder een dekentje.. en dan ook nog een heerlijke pannenkoek of smulbroodje, mmm...

Gegeten op: 10 februari 2013.
vanzelf
vanzelf

24 februari 2013

Inmiddels al diverse keren hier gegeten, bij voorkeur na een lekkere boswandeling (of na het hardlopen in het bos). Helaas velen met ons, want zowel in het bos als in het restaurant is het vaak erg druk en als je niet gereserveerd hebt in het weekend dat is het onherroepelijk wachten op een tafeltje. De pannenkoeken maken het wachten echter zeker de moeite waard. De bediening is vlot en zeker voor kinderen erg vriendelijk, de placemat/kleurplaat blijkt voor kinderen van iedere leeftijd bijzonder goed te werken. 's Zomers is het extra leuk, want dan kun je ook buiten eten aan de Krommerijn. Veel kanovaarders leggen hier aan voor een tussenstop.

Dit is ons favoriete pannenkoekenrestaurant en we komen hier zeker snel weer terug.

Gegeten op: 14 oktober 2012.
marc43
marc43
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

10 februari 2013

Inmiddels al vele malen bij Theehuis Rhijnauwen een pannenkoek gegeten. Prachtig gelegen aan de Kromme Rijn (waar je zomers ook met de kano vanuit Utrecht naartoe kunt) en aan de landgoederen en bossen van Rhijnauwen. Na lekker actief bezig geweest zijn is een pannenkoek bij het theehuis een echte beloning. Ruime kaart zoals een Pannenkoekenhuis het betaamt. Zomers is de tuin ook beschikbaar om buiten te eten. Zondagen en (hele) mooie zomerdagen is het prijs; beter om op een andere dag te gaan (maar dat geldt natuurlijk ook voor wandelen in het bos, en wij Nederlanders trekken er toch altijd massaal op dezelfde dagen uit). Een aanrader!

Gegeten op: 17 januari 2013.
hansmoonen
hansmoonen

9 februari 2013

Op aangeven van een zakenrelatie hier tussen de middag gaan eten. We waren vroeg en dat was wel handig, om 13:00 werd het druk met alle kinderen. Prima lunch, voor wie geen pannenkoek wil zijn er ook genoeg andere opties. De wrap was uitstekend. Verse produkten en goede vlotte bediening. Niets mis mee.

Gegeten op: 8 februari 2013.
TomZ
TomZ

20 januari 2013

Eten is hier goed, gemaakt met goede spullen, maar dat mag je gezien de prijs ook wel verwachten. Wij waren er op een zondag, als stop tijdens een mooie winterwandeling. Maar dat doen we nooit meer, het horen en zien verging ons in het uitpuilende theehuis.

Gegeten op: 20 januari 2013.
papa piet
papa piet

2 januari 2013

Na een wandeling genoten van een heerlijke pannenkoek. De specialiteiten van de chef zijn echt bijzonder, zo had ik een pannenkoek met courgette, tomaatjes, mozzarella.

Gegeten op: 2 januari 2013.
guitartiger
guitartiger