ActiviteitenHigh tea
KeukenBiologisch, Pannenkoeken e/o poffertjes & Hollands

11 mei 2013

Al jaren kom ik bij Theehuis Rhijnauwen, ik heb dan ook al eerder een (zéér positief) stukje geschreven over dit pannenkoekenhuis. Echter, er moet mij iets van het hart: De prijsverhoging die onlangs is doorgevoerd gaat mij iets te ver. Een pannenkoek "Madame Amelisweerd" voor €14,20 vind ik wel erg heftig, zeker als deze pannenkoek opeens met Ben & Jerry's vanille ipv Ben & Jerry's chunky monkey wordt geserveerd. Verklaring van de bediening: "het vanille-ijs moest op" hmmm. Ik ben bang dat ik ondanks deze prijsverhoging gewoon blijf komen, wel hoop ik dat ik door deze prijsverhoging voortaan minder lang hoef te wachten op een plekje.

Gegeten op: 22 april 2013.
smulpaap1978
smulpaap197...
Meesterproever

4 mei 2013

De locatie is prachtig. Vandaag met een gezelschap gegeten. De pannenkoek naturel smsakte een beetje melig.
Helaas gaat de keuken om half negen al dicht en de bar om half tien. De inrichting vond ik niet mooi. Grote spots met lelijke schilderijen. Jammer waarom niet wat meer aandacht voor kwaliteit besteed.

Emile1404
Emile1404
Proever in spe

16 april 2013

Op deze zaterdagmiddag heb ik mijn verjaardag in Theehuis Rhijnauwen gevierd met 'theefeest' voor de volwassenen en pannenkoeken voor de kinderen, totaal 37 mensen. De locatie was erg gezellig versierd, ik voelde me echt jarig! Hartelijk dank daarvoor. Mijn gasten vonden de hapjes erg lekker. Op deze manier kon ik mijn verjaardag een keer voor alle vrienden en familie vieren. Het was een geslaagd feestje.

Gegeten op: 13 april 2013.
Margriet78
Margriet78
Proever in spe

2 april 2013

Je kunt hier heerlijke pannenkoeken eten, vooral lekker na een wandeling in de mooie omgeving. De bediening is altijd heel gastvrij, vriendelijk en vlot, ondanks de drukte. Complimenten!

Gegeten op: 31 maart 2013.

30 maart 2013

Ja, het is hier soms heel druk maar het is een fantastische locatie, de ezeltjes zijn schattig, op de veranda in een schommelstoel onder een dekentje.. en dan ook nog een heerlijke pannenkoek of smulbroodje, mmm...

Gegeten op: 10 februari 2013.
vanzelf
vanzelf
Expertproever

Alle 74 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Theehuis Rhijnauwen

Schrijf hieronder je recensie over Theehuis Rhijnauwen. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Vrijdag11:00 - 20:30
Zaterdag en Zondag10:30 - 20:30