7.1
Toon telefoonnummer (0344) 615 702

KeukenChinees & Japans
Openingstijden12.00-22.00

KOEL KOEL 19 augustus 2010

Aardig personeel en het eten was erg goed. Sterker nog: ik heb de babi pangang nog nooit zo lekker geproefd!

rogerwilco rogerwilco 7 augustus 2010

Lotus doorstaat de vergelijking met Aziatische restaurants in de verre omtrek met gemak. Niet alleen de traditionele gerechten, maar ook exotischere, Aziatische gerechten worden perfect en snel klaargemaakt. Ingredienten zijn vers en de porties ruim. De prijs ligt iets hoger dan standaard-Chinezen en het interieur doet enigszins gedateerd aan. Gisteren wederom uitstekend gegeten, het wisselende maandmenu met tomatensoep ipv Pekingsoep en een extra toetje:
thaise beef salade / tomatensoep / grote gamba's gebakken in boter, struisvogelbiefstuk in pepersaus, tsja sieuw in zoete barbecue saus, nasi / ijs met verse vruchten / thee voor 2 personen voor EUR 80.

vd Wetering vd Wetering 20 december 2009

Wij waren hier laatst met een groep van 25 man op een donderdagavond. Verder waren er geen klanten in het restaurant. Het menu was van te voren besteld. Toen wij aankwamen stond er een auto voor de voordeur met geopende laadklep en wit laken op de bodem. Bij vertrek stond dezelfde auto nog steeds voor de voordeur. Het eten werd uitgestald op een paar tafels en was op zich best lekker maar niet erg fantasierijk. Toen iedereen uitgegeten was mochten we nog koffie bestellen. Iemand die twijfelde of ze nog koffie wilde kreeg te horen: koffie ja of nee? Nadat de koffie geserveerd was bleef de bediening weg. De 2 obers hingen wat rond in de buurt van de bar en keken nadrukkelijk op hun horloge. Het was 8 uur en we moesten duidelijk maar eens vertrekken.

Proever63052 Proever63052 16 juli 2007

Eigenlijk op de ervaring van een ander afgegaan welke het restaurant de hemel in prees.

Wij besloten eerst eens wat af te halen (gelukkig), gerechten zijn ook beduidend duurder als gewoonlijk dus je denkt nou dat moet goed zitten?

Gekozen gerechten: Beef met pepersaus, Chinese Nasi, Nasi Lotus speciaal met chinese Nasi en Kroepoek.

Wij wilde deze Nasi juist voor de kleine garnaaltjes en de tsa sieuw.

De Tsa Sieuw was zo klein gesneden dat het visueel bijna niet waarneembaar was, en hadden we een stukje ?,(werkelijk 10 snippers in de hele bak Nasi) dan was het overdadig gearomeerd met knoflook en niet voorzien van de fijne gezoete smaak.

Leek me ook absoluut geen speenvarken te zijn, maar dat was niet waarneembaar bewust of onbewust?

Garnaaltjes zaten er precies 6 of 8 in ???, ik bedoel dus kleine mini garnaaltjes he!?

En tot overmaat van ramp was oude kroepoek!!, taai ???

Mogelijk iets voor December de vijfde of zo?

Bovendien krijgt men bij 25 Euro besteding Kroepoek gratis, hier werd mijn vrouw niet op gewezen toen we die er bij bestelde en 30.40 afrekende, en we kregen dus twee kroepoek?!

Ja wel een goede koopman, moet gezegt worden.

De Beef was wel enigzins smakelijk maar pittig of heet zoals ik verzocht absoluut niet.

De Foe Yong Hai was droog, het bekende zoetzure extract maakte het geheel nog enigzins een beetje drassig.

Wat voor Kip door moest gaan in wederom zoetzuur waren volgens ons kipresten?

Of heeft iemand in fijngesneden 1/4 kip wel eens drie knoken aangetroffen?

Jammer, Jammer, Jammer, er is al weinig bijzonders in de Horeca onder de zon in Tiel, en dan is het veronderstelde super restaurant ook nog eens een drama.

De afhaal chinees aan Grote Brugse Grindtweg die iedereen vast wel kent in Tiel is vele malen beter en goedkoper.

Heeft alleen een beperkte kaart, maar als het om de smaak gaat moet men zeker niet naar Lotus.

Excuus voor het vernietigende oordeel maar het was op de beef na niet te eten.
Niet Redelijk, Niet Matig, maar gewoon slecht.

Een regelrechte afrader voor diegene die culinair verast willen worden.

Mvg,
J Vermeer

Proever62445 Proever62445 6 juli 2007

ook in dit restaurant kan inmiddels gepind worden

Geef zelf je mening over Lotus