| Keuken | Chinees & Japans |
| Openingstijden | 12.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
KOEL 19 augustus 2010 | |
Aardig personeel en het eten was erg goed. Sterker nog: ik heb de babi pangang nog nooit zo lekker geproefd! |
rogerwilco 7 augustus 2010 | |
Lotus doorstaat de vergelijking met Aziatische restaurants in de verre omtrek met gemak. Niet alleen de traditionele gerechten, maar ook exotischere, Aziatische gerechten worden perfect en snel klaargemaakt. Ingredienten zijn vers en de porties ruim. De prijs ligt iets hoger dan standaard-Chinezen en het interieur doet enigszins gedateerd aan. Gisteren wederom uitstekend gegeten, het wisselende maandmenu met tomatensoep ipv Pekingsoep en een extra toetje:
vd Wetering 20 december 2009 | |
Wij waren hier laatst met een groep van 25 man op een donderdagavond. Verder waren er geen klanten in het restaurant. Het menu was van te voren besteld. Toen wij aankwamen stond er een auto voor de voordeur met geopende laadklep en wit laken op de bodem. Bij vertrek stond dezelfde auto nog steeds voor de voordeur. Het eten werd uitgestald op een paar tafels en was op zich best lekker maar niet erg fantasierijk. Toen iedereen uitgegeten was mochten we nog koffie bestellen. Iemand die twijfelde of ze nog koffie wilde kreeg te horen: koffie ja of nee? Nadat de koffie geserveerd was bleef de bediening weg. De 2 obers hingen wat rond in de buurt van de bar en keken nadrukkelijk op hun horloge. Het was 8 uur en we moesten duidelijk maar eens vertrekken. |
Proever63052 16 juli 2007 | |
Eigenlijk op de ervaring van een ander afgegaan welke het restaurant de hemel in prees.
Proever62445 6 juli 2007 | |
ook in dit restaurant kan inmiddels gepind worden |
Geef zelf je mening over Lotus