KeukenHollands & Pannenkoeken / Poffertjes
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

donnabo donnabo 22 mei 2012

Ik ben hier 12 mei geweest met 18 volwassenen en 8 kinderen, Vooraf de bestelling doorgegeven.
Alles was goed georganiseerd! Pannenkoeken waren heerlijk en de bediening erg aardig.

boogman boogman 3 oktober 2010

Zelden zo lang op eten moeten wachten. Laat staan een pannenkoek! Anderhalf uur!! Het commentaar was dat ik dat als klant had moeten weten omdat het druk was. Ehh hallo !!??

proeverve proeverve 7 mei 2010

Ook wij komen hier regelmatig om een heerlijke pannenkoek te eten. Aardige eigenaren welke zich hard in zetten voor hun zaak.

MisterBert MisterBert 14 april 2010

Hoewel pannenkoekenrestaurant eten wij hier zeker tweemaal per maand spare-ribs. Uiterst smakelijk, in pittig of zoet. Zelden elders vergelijkbaar gegeten, lukt zelfs zonder te 'kluiven'. Let op: een dergelijk restaurant is geen haute-cuisine, maar gewoon constante kwaliteit voor een acceptabele prijs. Wat ons betreft een aanrader.

devriesxxl devriesxxl 2 augustus 2009

Netjes gereserveerd en aangegeven dat we met een kleuter komen en niet heel erg veel tijd hebben vanwege haar slaaptijd. Na het drankje besteld te hebben zijn we na ongeveer 20-25 min. zelf maar naar de bediening gelopen om te bestellen. Omdat we ongeveer 1 uur en 4 drankje verder (je moet wat) nog steeds geen pannenkoek hadden gezien netjes gaan vragen. De eigenaar stond druk te werken en gaf aan dat het niet sneller kon, eigenaresse gaf aan dat wij haar personeel hadden beledigd?? Ofwel ze maakte ons uit voor leugenaar, deed onbeschoft en heel erg raar. Wij hebben alleen de drank afgerekend en aangegeven dat wij vanwege haar totaal ongepaste houding wat ECHT buiten alle proporties ging niet meer wilden eten. Ze gooide het bonnetje van de drank wederom totaal onbeschoft in een hoekje waaruit ik het zelf gehaald heb om toch maar even de drank rek. te kunnen controleren.
Dit rest. zou de eerste prijs hebben?? Nou wat mij betreft in het onbeschoft zijn! Wij komen hier NOOIT meer terug!!

Geef zelf je mening over Het Leersum's Laarsje

MaandagGeopend