Kan mij goed vinden met eerdere commentaren. Duidelijk crisistijd. Hoeveelheden zijn minder geworden. Begint een dure Chinees te worden voor wat je krijgt. Ze beginnen ook arrogante trekjes te vertonen, misschien door het succes in het verleden en de beperkte concurrentie.
Onpersoonlijk, maar wel vriendelijk. Eten is redelijk. Bij afhalen kleine porties en loempia waar het vet uitdruipt. Zla deze zaak dan ook niet meer bezoeken hoewel hij naast de deur is. Geen aanrader dus.
Eerder deze week 's avonds een hapje gegeten aldaar. Was toen we nog in Woerden woonden voor chinees onze onbetwiste favoriet maar helaas maken ze dat de laatste tijd niet waar. Weinig voor tamelijk veel geld. Ook op smaak valt af te dingen; ossehaas niet zacht, de smaken ongewoon plat. Inmiddels gedateerde ambiance met te weinig kindervermaak.
Vroeger likten we de schalen schoon maar na wat eerdere afhaaltwijfels weten we sinds deze week zeker dat stilstand achteruitgang is! Kom op mensen, de concurrentie in omstreken rukt op in kwaliteit en aansprekende formules! Laat de spirit van toen eens smaken in een nieuw jasje!