1 2 3 4 ... 14 ouder »

DavidT DavidT 20 april 2012

Gisteravond heerlijk gegeten bij Max. Ik was al aan de late kant maar werd hartelijk ontvangen door de vriendelijke bediening. Van begin tot eind ben ik op mijn wenken bediend en voorzien van goed wijnadvies. Prachtige wijn en spijs combinaties. Ik ging met een voldaan gevoel naar huis, bedankt!

Sizzy Sizzy 7 maart 2012

Gisteren nav de Restaurantweek eens bij Max gaan eten, stond al lang op het lijstje en dit was natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid! Wat een heerlijk restaurant! Super vriendelijke bediening, is er op het juiste moment. We kregen een klein keuze menu'tje met per gang 2 gerechten.

We hebben ontzettend genoten, voorgerecht met groene asperges, gerookte zalm & een gepocheerd eitje met een saus van mierikwortel, tussengerecht Bang bang rendag en het hoofdgerecht Maxspecialiteit kip met ketjap waren echt favoriet.

Wat een mooie smaken, heerlijk gekruid en goed op smaak. We hadden helaas geen ruimte meer voor een nagerecht, maar we komen hier zeker nog eens terug!

MarijkevdV MarijkevdV 4 maart 2012

Sinds lange tijd gisteravond weer eens met het vaste vriendenclubje bij MAX gegeten. En wàt was het wéér lekker en de wijnen uitstekend!!! Ook de bediening was weer vertrouwd goed, attent en aardig. Na bijna 15 jaar (!) in de Prinsestraat is alles nog steeds perfect bij MAX en waren we weer echt een avondje uit. Want dat gevoel krijg je altijd als je bij MAX bent: je bent écht uit, ook omdat het restaurant er zo gaaf uitziet!!! Heel bijzonder dat een restaurant dat na bijna 15 jaar nog steeds voor elkaar krijgt!

Casaborneo Casaborneo 22 januari 2012

Afgelopen zaterdag hier met een groep wezen eten. Fijne bediening, vriendelijk en aanwezig op de juiste momenten. Eten was erg goed op smaak. Vooraf gegrilde groene asperges, met zalm, gepocheerd ei en een mierikswortel-peterseliesaus. Als hoofd confit de canard. Beiden erg smaakvol. De wijnen waren lekker, alleen hield de Côte du Rhone geen stand bij de confit de canard. Ik zou hier zeker nog eens terugkomen.

Watertanden Watertanden 18 januari 2012

Laatst weer eens met een goede vriend gaan eten bij restaurant Max. Beiden komen we hier al jaren en wat opvalt is de constante kwaliteit. Het voorgerecht was een champignonpakketje met truffelroomsaus, verrukkelijk! Het hoofgerecht was de Indonesische rundersmoor Mamamax, heerlijk mals vlees. De bediening was weer, zoals altijd, vriendelijk en attent. Kortom, een avond bij Max is ècht een avondje uit!

_Guus _Guus 30 oktober 2011

Leuke tent. Ziet er mooi (industrieel) uit van binnen. De bediening is vanaf het aannemen van de jassen tot het afscheid zeer correct. Het eten was eenvoudig (dat wil zeggen zonder toeters en bellen), maar zeer kundig bereid. Ik heb hier een zeer fijne avond gehad.

Gourmans Gourmans 7 oktober 2011

Prijs/kwaliteit is hier zoek. Ok, het eten is goed, maar niet spectaculair. Het heeft weinig met fusion van doen, Het is hier en daar wat opgeleukt Indisch eten. Overigens is de brigade van mening dat je Confit de Canard in de oven moet garen...
Tsja, dat water, dat is wel erg duur in Den Haag! 29 Euro voor twee kleine gangen is ook fiks aan de prijs. Ben benieuwd of deze zaak de aankomende crisis gaat overleven....

hans-robert hans-robert 6 oktober 2011

Het eten was er zeker niet slecht. Wat echter shokking was is dat wij bij het afrekenen 11 Euro moesten afrekenen voor 2 halve liters plat water. Het personeel vond het ook maar niets, maar kon er helaas niets aan doen.

Proever79501 Proever79501 8 juni 2011

Heerlijk eten en goede bediening, chique maar gezellig, intiem en voor wat je krijgt goed betaalbaar.

jcvmak jcvmak 6 mei 2011

Vanavond hebben wij bij Max gegeten. Wat een ontvangst ! Gastvrij en vriendelijk. Wat een goede sfeer ! En het eten..............subliem ! Geen enkel kritiekpunt. Wij komen zeker terug !

1 2 3 4 ... 14 ouder »

Geef zelf je mening over MAX